WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

UNIQ Pro Wax Pearls

Om produktet

  • Komplet sæt til hårfjerning
  • Voksvarmer med display
  • Inkl. voksperler og påføringspinde
  • Ultraglat og blød finish
  • Langvarigt resultat
  • Duft af lavendel

Få en mail når varen kommer på lager igen

Optjen 24,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Startpakke til hårfjerning med voks

Pro Voksperle Kit fra UNIQ er et komplet sæt med alt, der skal bruges til en salonlignende voksbehandling i eget hjem - både voksperler, voksvarmer og påføringspinde. Voksen fjerner let og effektivt uønskede hår, og efterladen huden helt glat, blød og fri for hårvækst i op til 4 uger. Voksperlerne fra UNIQ kan bruges på hele kroppen og til alle hudtyper.
UNIQ Pro Voksperle Kit indeholder:

UNIQ Voksvarmer ProWax med display (1 stk)
Voksperler med duft af lavendel (100 g.)
Påføringspinde (10 stk.)

Voksvarmeren ProWax er en professionel voksvarmer, der gør det nemt at finde den ønskede temperatur til voksbehandlingen via justerbart termostat og praktisk display. Når hårfjerningsvoksen slipper op, kan der tilkøbes nye voksperler separat, som desuden fås med forskellige dufte til enhver smag. Ekstra påføringspinde kan ligeledes købes separat.

For en langvarig glat finish

Ønsker du en professionel voksbehandling derhjemme, som efterlader huden med en langvarig glathed, er UNIQ Pro Voksperle Kit det perfekte match til dig. Sættet med den effektive voks fjerner nemt de uønskede hår, så din hud efterlades glat og velduftende med en silkeblød finish.

For det bedste resultat anbefaler vi, at hårene har en længde på mindst 3-5 mm. Brug altid voksen på ren, tør hud. Tænd din voksvarmer fra UNIQ Pro Voksperle Kit på højeste temperatur, og hæld voksperlerne heri. Indstil herefter voksvarmeren til den ønskede temperatur, når voksperlerne er smeltet. Tag lidt voks på en påføringspind, og test voksens temperatur med fingrene. Påfør et tyndt lag voks idet du følger hårenes groretning på det område, du ønsker at behandle, og lad voksen tørre i ca. 20 sekunder til det bliver en mere fast voksstrimmel. Hold huden stram, løft forsigtigt i hjørnet af voksen og riv strimlen af mod hårets groretning i ét hurtigt ryk. Fjern eventuelle voksrester med lunkent vand, og rengør voksvarmerens skål med varmt vand, så den er klar til senere brug.

OBS. Læs altid den medfølgende brugsanvisning på produktet inden brug, og følg denne nøje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand UNIQ
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: UNIQ Pro Wax Pearls

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik