SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Trevor Sorbie Beard + Grooming Kit TRE012

Om produktet

  • Multifunktionel trimmer
  • Til skæg, hår og kanter
  • Giver et velsoigneret look
  • Medfølger 5 trimmerhoveder
  • Med 4 afstandskamme til klipning
  • Med kam, rensebørste og smøreolie

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 15%

Special Price 45800

Normalpris i "butikkerne" 53900

(Fra 43120 /stk)
Optjen 22,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

MULTIFUNKTIONELT TRIMMERSÆT

Beard + Grooming Kit TRE012 fra Trevor Sorbie er en støjsvag, alt-i-én trimmer, der kan anvendes til trimning og barbering af skæg, klipning af hår, kanttrimning samt afretning af næse- og ørehår. Trimmeren er nem at anvende, og den afretter effektivt de uønskede hår for et veltrimmet og velsoigneret look.

Beard + Grooming Kit TRE012 kommer med 5 udskiftelige trimmerhoveder med rustfrie stålblade. Der er et hoved til klipning af hår og skæg på 3-7mm, et til trimning af bakkenbarter og kanter, et til en helt tæt barbering samt et til afretning af næse- og ørehår. Der medfølger 4 afstandskamme på 3, 6, 9 og 12 mm til klipning af længere frisure. Derudover har trimmeren en kraftfuld motor samt et ergonomisk design, der gør det behageligt at anvende maskinen. Trimmeren oplades i 8 timer for 45 minutters brug. Pakken indeholder desuden en oplader, kam, rensebørste og smøreolie.

FOR EN PERFEKT KLIPNING/TRIMNING

Ønsker du et veltrimmet look, er Beard + Grooming Kit TRE12 fra Trevor Sorbie det perfekte valg for dig. Den unikke multitrimmer sørger for, at du får et flot, fuldendt og velsoigneret look.

Trevor Sorbie Grooming Kit kan anvendes med eller uden ledning. Inden første brug oplades trimmeren helt. Påsæt det ønskede trimmerhoved og eventuelt en afstandskam, og trim derefter håret, som du ønsker. Rengør trimmeren ved at fjerne bladet, og børste hårene væk med den medfølgende rensebørste. Vi anbefaler, at du smører bladene med 2-4 dråber olie efter et par ganges brug. NB! Denne trimmer kan blive varm under brug, hvilket er normalt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Trevor Sorbie
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Trevor Sorbie Beard + Grooming Kit TRE012

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik