Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

SunSpa Tan-In-A-Can Fitness 200 ml.

Om produktet

  • Effektiv selvbruner på spray
  • Ekstra holdbar effekt
  • Giver farve øjeblikkeligt
  • Til medium/mørk hud
  • Fri for parabener
- 21%

Special Price 15700

Normalpris i "butikkerne" 19900

(Fra 14925 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 15,70 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV OG LETANVENDELIG SELVBRUNER

SunSpa Tan-In-A-Can Fitness er en effektiv selvbruner på sprayform, der er let at bruge samt giver en flot ensartet og naturlig kulør. Selvbruneren skal ikke fordeles med hænderne og giver farve øjeblikkeligt samtidig ned at kuløren udvikler sig i løbet af de næste 8 timer. Tan-In-A-Can Fitness har en ekstra holdbar effekt og er særligt velegnet til folk, der har et aktivt liv samt dyrker motion. Selvbruneren er god til en medium eller mørk hudtone.

Tan-In-A-Can Fitness fra SunSpa er baseret på en unik og særligt holdbar formel, der giver en jævn og holdbar kulør i op til 5-7 dage alt efter badehyppighed. Selvbruneren indeholder plejende og anti-ageing ingredienser, der giver huden et sundt og velplejet look. Tan-In-A-Can Fitness er desuden fri for parabener.

FOR EN SMUK SOMMERGLØD

Ønsker du en smuk, gyldenbrun kulør året rundt, er SunSpa Tan-In-A-Can Fitness det perfekte valg for dig. Selvbruneren lader dig let sige farvel til den blege hud, så du efterlades med en flot solbrun teint og et perfekt, professionelt resultat.

Spray SunSpa Tan-In-A-Can Fitness på huden med lette fejende bevægelser fra en afstand af 25-30 cm. Lad huden tørre helt, og gentag eventuelt behandlingen i ansigtet for det perfekte look. Ønskes en kraftigere farve spray da huden igen dagen efter.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand SunSpa
Ingredienser Nej
Næringsdeklaration Ikke tilgængelig
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: SunSpa Tan-In-A-Can Fitness 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik