SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Panasonic ES RT87 S503 Barbermaskine

Om produktet

  • Professionel barbermaskine
  • Til våd og tør barbering
  • Rustfri 3-blads system
  • Effektiv pre-shave
  • Praktisk rensestation
  • Buede stålblade
  • Genopladelig

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 10%

Special Price 116900

Normalpris i "butikkerne" 129900

Optjen 58,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL BARBERMASKINE

Panasonic ES-RT87-S503 er en barbermaskine med et fleksibelt og drejeligt shaverhoved samt slidstærke stålblade. Det smarte 3-blads system afkorter skægstubbene samt skærer hårene ved roden for en helt glat og tæt barbering samt en effektiv pre-shave. ES-RT87-S Barbermaskine kan bruges til alle hudtyper, selv sart hud.

ES-RT87-S Barbermaskine er baseret på Wet/Dry-teknologi og er derfor vandresistent, hvilket gør den ideel til brug i badet samt let at rengøre. Shaverhovedet har to ydre skæreblade og en central skærekniv, der alle skærer med en præcis 45˚ vinkel for en tæt barbering. De buede og allergivenlige multifit-blade gør det muligt at komme helt tæt på huden og få en glat barbering over hele ansigtet. ES-RT87-S Barbermaskine har en integreret pop-up trimmer til pre-shave samt en indbygget 3-trins LED-indikator, der viser batteritid og opladningsstatus. Pakken indeholder desuden rengøringsmiddel og rensebørste samt en fuldautomatisk lade- og rensestation, der effektivt holder shaveren ren.

FOR EN OPTIMAL PRE-SHAVE OG TÆT BARBERING

Ønsker du at få en glat barbering med et jævnt og professionelt resultat, er Panasonic ES-RT87-S503 ideel for dig. Det fleksible og bevægelige shaverhoved giver en helt tæt barbering og med den smarte rensestation er barbermaskinen let at rengøre efter brug.

Trim skægget med pop-up trimmeren ES-RT87-S503 fra Panasonic for en effektiv pre-shave. Placér barbermaskinen på en 90˚ vinkel fra huden, og bevæg den frem og tilbage i skæggets retning. Hæld vand og rengøringsmiddel i rensestationen, og stil barbermaskinen til ladning i 1 time for fuld opladning, hvorefter den har en driftstid på hele 54 minutter.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Næringsdeklaration Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Næringsindhold Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ES RT87 S503 Barbermaskine

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik