HELE SHOPPEN: Spar 20% på alt - SHOP HER

Oral-B Pulsonic Slim Toothbrush

Om produktet

  • Elektriske tandbørste
  • Rengør effektivt tænder og tandkød
  • Fjerner plak og pletter
  • Højeste kvalitet og funktionalitet
  • Nem at anvende
  • God mundhygiejne

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 25%

Special Price 44900

Normalpris i "butikkerne" 59900

Optjen 22,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Elektrisk tandbørste af høj kvalitet

Pulsonic Slim Toothbrush fra Oral-B er en elektrisk tandbørste af høj kvalitet. El-tandbørsten rengør effektivt tænder og tandkød samt giver en ekstra ren fornemmelse efter børstning. Tandbørsten sikrer den højeste kvalitet og funktionalitet, så tænder og tandkød efterlades skinnende og velplejede. El-tandbørsten fjerner plak og sørger for en blød og grundig rengøring af mundens følsomme områder. Pulsonic Slim Toothbrush følger samme bevægelsesmønster som manuel tandbørstning.

Pulsonic Slim Toothbrush er designet i en ultra tynd, let og støjsvag form, der gør det nemt og enkelt at nå helt i dybden mellem tænderne. El-tandbørsten sikrer med Sonic Cleaning technology op til 27.000 bevægelser i minuttet. Tandbørsten har to rengøringsindstillinger: rengøring og sensitiv. Rengøring er til at fjerne det daglige plak, mens den sensitive indstilling er til rengøring af de mere følsomme områder. Børstehårene er længere i tandbørstens midte for at fjerne plak og pletter, mens tandbørstens ydre hår er korte og mere nænsomme mod tænder og tandkød. El-tandbørsten sikrer en mere grundig totalrengøring af tænderne ved hjælp af sin timer, som er indstillet i 4 x 30 sekunders intervaller. Tandbørsten har et opladnings-lys og en batteri-indikator, der viser, hvornår tandbørsten mangler strøm. Der medfølger et børstehoved.

For ekstra rene tænder

Ønsker du ekstra rene og skinnende tænder, er Pulsonic Slim Toothbrush fra Oral-B det perfekte match for dig. El-tandbørsten rengør effektivt dine tænder og dit tandkød, så du efterlades med en optimal mundhygiejne og en ultra ren fornemmelse efter børstning.

Børst tænderne grundigt med Oral-B Pulsonic Slim Toothbrush og følg el-tandbørstens timer. Skift tandbørstehovedet ud ca. hver 3. måned.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Oral-B
Ingredienser Nej
Pligt tekst Ikke tilgængelig
Næringsdeklaration Ikke tilgængelig
Energi Ikke tilgængelig
Fedt Ikke tilgængelig
- heraf mættede fedtsyrer Ikke tilgængelig
Kulhydrat Ikke tilgængelig
- heraf sukkerarter Ikke tilgængelig
Kostfibre Ikke tilgængelig
Protein Ikke tilgængelig
Salt Ikke tilgængelig
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Næringsindhold Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Oral-B Pulsonic Slim Toothbrush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik