Detaljer
Økologisk raw chokolade Med højt flavanol-indholdRaw chokoladen fremstilles ved temperaturer under 42 grader, og den lave temperatur-proces gør, at kakaobønnerne bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende ikke-raw produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokossukker barerne i forhold til, hvad man ellers sædvanligvis forbinder med chokolade.
Alle Ombar er sødet med uraffineret kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks på 35. Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmen.
I ingredienserne indgår probiotika, lactobacillus acidophilus, der er en mælkesyrebakterie.
Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.
Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.
- Vegansk Chokolade
- Fairtrade
- Økologisk
- Mælkefri