Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

Nilens Jord Rose Gold Contouring Brush 128

Om produktet

  • Contour børste
  • Opsamler let produkt
  • Fremhæver ansigtets former
  • Præcis påføring
  • Træskaft
  • Håndlavet
  • Allergivenlige, syntetiske hår
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 19,40 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Contour Børste

Rose Gold Contouring Brush fra Nilens Jord er en blød contour børste med unik form, der er særligt udformet til at følge ansigtets konturer. Børsten gør det nemt og enkelt at kreere skygger og highlighte ansigtet der, hvor det ønskes.

Nilens Jord Rose Gold Contouring Brush er håndlavet i de bedste materialer og kommer i et stilrent design. Contour børsten har allergivenlige syntetiske hår, bestående af særligt tynde microfibre. Dette giver en perfekt påføring af konturprodukt eller highlighter-produkt, idet den let opsamler produkt uden at det forsvinder. Desuden har børsten et træskaft, der medvirker til en lettere applikation og tyngde. Børsten er en del af Nilens Jords fine “Rose Gold Collection”-serie med børster, der alle er specielt velegnet til en perfekt ansigtsmakeup.

For en smuk ansigtsmakeup

Ønsker du smuk konturering af ansigtet er Rose Gold Contouring Brush fra Nilens Jord det rette valg for dig. Den håndlavede contour børste giver dig mulighed for at fremhæve dit ansigts smukkeste træk i et skønt makeup-resultat.

Anvend Rose Gold Contouring Brush til at konturere omkring dine kindben, pande, kæbelinje, næse, eller hvor du ønsker at konturere dit ansigt. Skyggerne bruges til at definere og skabe dybde, mens highlight bruges til at fremhæve ansigtets former. Din nye børste bør altid vaskes inden brug. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Næringsdeklaration Ikke tilgængelig
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Rose Gold Contouring Brush 128

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik