Skin Care Week: Spar 20-30% - SHOP HER

Sol de Janeiro

Filtreret efter

2 produkt(er)

Hudpleje der inspirerer body positivity

Sol de Janeiro er et brand, der forkæler din krop og hår med luksuriøse cremer og fortryllende dufte, der har en dybdegående og effektiv virkning. Plej dit hår og din krop med Sol de Janeiro, der elsker livet og fejre hvet enkels individs unikke krop. Føl dig tryg og komfortabel i din egen krop med de unikke cremer, hvis inspiration kommer fra Brasiliens sol og body positiv tilgang.

Bland din selvforkælelse med din selvpleje med de lækre produkter fra Sol de Janeiro, hvis mål er at forkæle din hud og dit hår med klinisk testede ingredienser, rene ingredienser og produkter som emmer og opfordre til body positivitet og komfort i din egne krop. Sol de Janeiro har et bredt udvalg af forskellige produkter fra kropspleje, hårpleje, dufte, badeprodukter og læbeprodukter.

Sådan startede Sol de Janeiro

Sol de Janeiro blev startet i 2015 af 3 målrettede og passionerede kvinder fra Brasilien, der ønskede at fremhæve den unikke komfort og accept af forskellige former og kroppe, som de oplevede blandt Rio de Janeiro’s strandkultur. Her er der ikke noget universelt skønhedsideal, som man føler man skal opnå. Stedet er idealet en følelse af komfort og glæde for sig selv i egen krop. Denne stemning, energi og følelse er hvad der inspirerede Sol de Janeiro, hvor den brændende passion bag hvert eneste produkt har til formål at give forbrugeren den samme følelse af komfort og glæde for sig selv.

Forkæl kroppen med lækre produkter

Sol de Janeiro har formuleret en række af lækre produkter til hår, krop, læber og dufte, som har luksuriøse teksturer og duft. Sol de Janeiro har en ren filosofi, der gør at alle produkter benytter de bedste, bæredygtige ingredienser . Sol de Janeiro benytter nøje udvalgte ingredienser, hvor de har fravalgt over 100 kosmetiske ingredienser, som sikre din og miljøets sundhed.

Sol de Janeiro sigter imod at være et helt igennem vegansk skønhedsbrand til Januar 1, 2023, hvor deres eneste bianimalske ingrediens der stadig bruges, er bivoks i deres Brazilian Kiss Cupuaçu Lip Butters. Alle Sol de Janeiros produkter er dermatologisk testet for irritation af huden, allergier og overfølsomheder, samt produkternes effektivitet og formlernes integritet gennem produkternes holdbarhed.

Bedstsælgende Sol de Janeiro Bum Bum Cream

En af Sol de Janeiro’s bedst sælgende produkter er deres unikke Bum Bum Cream. Cremen er inspireret af Rio de Janeiro’s strandkultur og den skønne trend af at pleje og tage sig af sin krop og sin hud fra top til tå. Den unikke Bum Bum Cream er en opstrammende, hurtigt absorberende og fugtgivende creme tiltænkt dine balder, men den kan også bruges overalt på kroppen. Den lækre og luksuriøse creme hjælper med at udglatte og opstramme huden med lækre og effektive Brasilianske ingredienser som den koffeinrige Guaraná ekstrakt, fugtgivende Cupuaçu smør, Kokos- og Acai olie og Brazil nødder. Cremen efterlader din hud silkeblød, skinnende og velduftende med en lækker duft af pistachio, saltet karamel og vanilje.

Besøg producentens hjemmeside: Sol de Janeiro