Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

Beauty Bear

Beauty Bear er en dansk virksomhed, der producerer vegetabilske kosttilskud, der fremmer den naturlige skønhed indefra. Beauty Bear sortimentet består af vitamin gummies til vedligeholdelse af hår, hud, negle samt tan, og de kommer tilmed i lækre smagsvarianter.

9 produkt(er)

Because beauty is a pleasure

Beauty Bear er et dansk brand, der bygger på filosofien, at skønhed kommer indefra. Produktsortimentet består således af vegetabilske kosttilskud, også kaldt vitamin gummies, der styrker og vedligeholder den ydre skønhed gennem ideelle næringsstoffer.

Historien bag Beauty Bear

Beauty Bear er en dansk virksomhed, der gør op med opfattelsen, at man skal lide for skønheden, og virksomhedens motto er således: beauty is pleasure. Beauty Bear producerer, som navnet antyder, vitamin gummies, der er spækket med ideelle næringsstoffer. Vitaminerne er kamuflerede som lækre, bløde - og tilmed velsmagende - vingummibamser, der er behagelige at tygge og sluge. Virksomheden vægter dyrevelfærd, kvalitet, naturlighed og fornøjelse højt, hvilket afspejler sig i det velovervejede produktsortiment af vegetabilske kosttilskud. Skønhed kommer indefra, ikke?

Beauty Bear produkterne

Produkterne i Beauty Bears sortiment bygger på en filosofi om, at kvalitet er et altafgørende succeskriterie, og vitaminerne bygger derfor på den nyeste teknologi og forskning inden for området. Derudover er Beauty Bear produkterne producerede med omtanke for dyrelivet - for hvem holder ikke af de små væsener, der tilfører så meget glæde? Vitaminerne i udvalget er ikke testede på dyr, og de er fremstillede af frugtfibre, hvorfor de er særligt velegnede til vegetarer og veganere samt alle andre dyreelskere. Beauty Bears interesse for naturlighed kommer til udtryk gennem konceptet; nemlig vitamin gummies, der har til formål at fremme skønhed gennem naturlig sundhed, og i produktsortimentet finder man således vitaminer til hår, hud, negle og en lækker tan.

Beauty Bear bestsellere

Det bedst sælgende produkt i det populære Beauty Bear sortiment er Hair Vitamins - en bøtte med 60 lækre vitamin gummies med solbærsmag, der styrker og vedligeholder håret. Lige i hælene på Hair Vitamins kommer Beauty Bear Skin Vitamins, der har til formål at bevare en smuk og ungdommelig udstråling. Vitamin vingummierne har en lækker smag af hindbær, og de har desuden en blød konsistens, der gør dem ekstra behagelige og nemme at tygge.

Ønsker du at fremme din skønhed indefra, er de lækre vitamin gummies fra Beauty Bear helt sikkert det perfekte match for dig!


Besøg producentens hjemmeside: Beauty Bear

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik