SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

5 Days Deo

5 Days Deo er et innovativt brand, der har taget verden med storm med de revolutionerende og svedbeskyttende produkter. 5 Days Deo råder over et spektre af naturlige deodoranter, der modvirker svedlugt i op til 5 dage.
Historien om 5 Days Deo | 5 Days Deo produkterne

3 produkt(er)

Godkendt af Astma-Allergi Danmark

5 Days Deo er en dansk producent af effektive deodoranter, der afhjælper sved- og lugtgener. De effektive deodoranter sikrer ren og velduftende hud for alle.

Historien om 5 Days Deo

5 Days Deo er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere produkter, der har en revolutionerende betydning for den travle hverdag. Teamet bag virksomheden består af kompetente medarbejdere, der bestræber sig efter at gøre hverdagen nemmere og behageligere for alle, der ønsker velvære i top.

5 Days Deo produkterne

5 Days Deo kom på markedet som følge af en irritation over hverdagsproblemer, som alle kan nikke genkendende til, og heraf blev de populære 5 Days Deo produkter til. Sortimentet består af forskellige typer af deodoranter, der alle afhjælper lugt- og svedgener. Den innovative produktlinje er baseret på en formel uden parfume og parabener og sikrer et effektivt resultat, der kan erfares og opleves af alle.

5 Days Deo bestsellere

De bedst sælgende 5 Days Deo produkter er 5 Days Deo Roll-On Deodorant For Women, 5 Days Deo Roll-On Deodorant For Men og 5 Days Deo Feet & Body. Roll-On Deodorant For Women er en langtidsvarende deodorant, der er specielt designet til kvinder. Den effektive deodorant holder svedlugt væk fra kroppen i op til 5 dage og neutraliserer desuden bakterier. Roll-On Deodorant For Men er en effektiv deodorant til mænd, der holder svedlugt væk i op til 5 dage. Den innovative deodorant er specielt designet til at neutralisere bakterier under armhulen, så huden efterlades ren og uden svedlugt. Feet & Body er en effektiv deodorant til fødder og krop. Den innovative deodorant holder svedlugt væk og virker i op til 5 dage. Feet & Body modvirker desuden bakterier, så vabler og plamager undgås.

Er du træt af at bekymre dig om svedige armhuler og svedlugt, er 5 Days Deos produkter det perfekte match for dig!

Ønsker du at se andre deodoranter?

Se alle vores deodorant her

Besøg producentens hjemmeside: 5 Days Deo

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik