Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

Herôme 30 Nail Polish Remover Pads 30 stk.

Om produktet

  • Neglelakfjerner-pads
  • Fjerner let neglelak
  • Mild formel
  • Udtørrer ikke neglene
  • Acetonefri
  • 30 stk.
- 18%

Special Price 4500

Normalpris i "butikkerne" 5500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,50 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

MILD NEGLELAKFJERNER

Nail Polish Remover Pads fra Herôme er en pakke med milde neglelakfjerner-pads, der nemt og hurtigt fjerner neglelakrester og rengør neglene i dybden. De praktiske Nail Polish Remover Pads fra Herôme er nemme at anvende og nænsomme mod hud og negle, men sikrer et jævnt og grundigt resultat. Padsene kan anvendes til både naturlige og kunstige negle.

Herôme 30 Nail Polish Remover Pads indeholder 30 vatrondeller, der er udstyret med neglelakfjerner og klar til brug. Neglelakfjerneren er beriget med lanolin, der forebygger udtørring og giver neglene en smuk glans. Den milde formel forbedrer samtidig elasticiteten og plejer neglene. Nail Polish Remover Pads fra Herôme er acetonefri, så fugten ikke trækkes ud af neglene og neglene ikke udtørres.

For smukke, rene negle

Ønsker du at fjerne din neglelak hurtigt og effektivt, er
Herôme 30 Nail Polish Remover Pads det perfekte valg til dig. Med disse praktiske og skånsomme pads bliver det ikke lettere at rense neglene i dybden, så dine negle bliver rene og klar til et nyt lag neglelak. Neglelakfjerner-padsene er også ideelle at have med på farten, så du ikke skal bekymre dig om afskallet neglelak uanset, hvor du tager hen.

Tag en pad fra æsken med Nail Polish Remover Pads fra Herôme og tryk den let mod neglen et øjeblik. Fjern herefter neglelakken med lette strøg. Brug den samme pad til flere negle og skift, når det er nødvendigt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Herôme
Ingredienser Nej
Næringsdeklaration Ikke tilgængelig
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Herôme 30 Nail Polish Remover Pads 30 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik