WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Gillette Venus Swirl Blades 3 stk.

Om produktet

  • 3 effektiv barberblade
  • 5 tynde blade
  • Fugtgivende serum
  • Mindsker hudirritation
  • 6 x mere fleksibilitet
  • Med mikrokam
  • Matcher Venus skrabere

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 43%

Special Price 10700

Normalpris i "butikkerne" 18900

Optjen 5,35 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Pakke med 3 barberblade

Venus Swirl Blades fra Gillette er en pakke med 3 barberblade, som sikrer en ekstra tæt og glat barbering. De tynde blade glider nemt hen over huden uden at rive eller skabe hudirritation. Bladene er designet med vandaktiveret, fugtgivende serum, der tilfører fugt til huden under barbering. Resultatet er en glat barbering med en silkeblød finish. Venus Swirl er desuden velegnet til kvinder.

Venus Swirl Blades er skabt med 5 tynde blade, der tilpasser sig konturerne i huden. Barberbladene er baseret på en unik Flexball-teknologi, der har 6 x mere fleksibilitet, og som har nemt ved at tilpasse sig, så skraberen kan komme til i de mere utilgængelige områder. De har en mikrokam, som leder hårene hen til barberbladene, så alle hår fjernes. Der er påsat gelépuder på bladene, som er beriget med en vandaktiveret fugtgivende serum samt fugtgivende grape- og avocado-olie. Olierne renser og genskaber huden i dybden, så huden holdes sund. Puderne har en skummende virkning, så det ikke er nødvendigt at anvende barberskum. Derudover har barberhovedet en praktisk strip, der tilfører ekstra smørelse under barberingen. Pakken indeholder 3 barberhoveder, der kan anvendes sammen med alle Gillette Venus skrabere.

FOR TÆT, GLAT OG NEM BARBERING

Ønsker du en skånsom og tæt barbering, er Venus Swirl Blades fra Gillette er et musthave for dig. Barberbladene fjerner nemt og hurtigt uønskede hår og efterlader dig med et velsoigneret resultat fri for hudirritation og rødme.

Påsæt Gillette Venus Swirl Blades på din Gillette skraber, og fugt bladet med vand. Barbér de uønskede hår. Når de blå strips er ved at være forsvundet, er det på tide at udskifte barberhovedet. Bladet klikkes nemt af og kasseres, hvorefter et nyt blad påsættes.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Gillette
Ingredienser Nej
Pligt tekst Ikke tilgængelig
Næringsdeklaration Ikke tilgængelig
Energi Ikke tilgængelig
Fedt Ikke tilgængelig
- heraf mættede fedtsyrer Ikke tilgængelig
Kulhydrat Ikke tilgængelig
- heraf sukkerarter Ikke tilgængelig
Kostfibre Ikke tilgængelig
Protein Ikke tilgængelig
Salt Ikke tilgængelig
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Næringsindhold Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gillette Venus Swirl Blades 3 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik