Youngblood

Youngblood er producent af naturlig mineral- makeup til alle hudtyper. Sortimentet består blandt andet af Youngblood mineralpudder, foundation, blush og kosmetikbørster, der sammen skaber perfekte resultater.

Filtreret efter

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

See the YOUNGBLOOD difference

Youngblood skaber innovative mineralprodukter, der giver en let følelse samt får huden til at føles og se strålende samt naturlig ud.

Historien om Youngblood

Youngblood Mineral Cosmetics er en serie af mineral makeup, der blev grundlagt af Pauline Youngblood Soli i 1996 i USA. Pauline etablerede Youngblood med en mission om at give kvinder mulighed for at dække og rette skønhedsfejl i deres hud. Med inspiration fra naturen og egne erfaringer, skabte Pauline et brand, der kunne bruges af alle, selv kvinder med akne, sart hud, rosacea og lignende.

Youngblood produkterne

Paulines vision var, at Youngblood skulle bestå af produkter, der kunne dække misfarvet og irriteret hud samtidig med at give huden mulighed for at ånde og hele. Dette ledte til arbejdet med naturlig mineral makeup. Konceptet bag serien var på plads, og der gik ikke længe før Youngblood Mineral Cosmetics blev en verdensomspændende succes.

Youngbloods førende bestseller

Youngblood-produkterne dækker over en komplet makeupserie i en pallette af nuancer med realistiske hudtoner og en smuk, naturlig finish. Produkterne er produceret i 100% rene mineraler, der får huden til at føles og se strålende ud. Et af de bedst sælgende produkter i serien er Natural Loose Mineral Foundation - en løs mineralpudder, der fungerer som concealer, foundation og pudder i én. Letvægts pudderen er beriget med naturlige mica-mineraler, der giver en flot og ensartet dækning uden at tilstoppe porerne. De naturlige mineraler gør Youngblood ideel til selv den mest sarte og følsomme hud. Resultatet er et sundt og velplejet look med en naturlig flot glød.

Med Youngblood Mineral Cosmetics får du luksuriøse mineralprodukter, der giver en så let fornemmelse, at det ikke føles som om, at du har makeup på!

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik