LIGE NU: Spar min. 20% på alt - SHOP HER

Nilens Jord

Nilens Jord er et succesfuldt dansk brand, der producerer eksklusive makeup- og hudpleje- produkter i højeste kvalitet. Sortimentet fra Nilens Jord dækker over alt indenfor makeup og kosmetik samt en skøn og effektiv hudplejeserie. Læs mere om Nilens Jord her

1 til 36 af 294

Side

af 9

Side

af 9

Nilens Jord - Dansk makeup og hudpleje

Nilens Jord er et succesfuldt dansk brand, der producerer eksklusive makeup- og hudplejeprodukter i højeste kvalitet. Sortimentet fra Nilens Jord dækker over alt indenfor makeup og kosmetik samt en skøn og effektiv hudplejeserie. Produkterne fra Nilens Jord er helt fri for parfume, parabener, æteriske olier samt overflødige tilsætningsstoffer, hvilket gør produkterne velegnet til alle.

Sortimentet fra Nilens Jord

Nilens Jords sortiment består af eksklusive makeup- og hudpleje produkter i høj kvalitet. Nilens Jord har et ønske om at flest muligt skal kunne bruge deres produkter, og på samme tid ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har Nilens Jord stort fokus på deres ingredienser, så deres produkter har en effektiv virkning og holder hvad de lover.

Makeup
Nilens Jord laver makeup med afsæt i minimalisme og og med et stort fokus på at fremhæve den naturlige skønhed. Produkterne er lavet med nøje udvalgte ingredienser, hvor skønhed og kvalitet går hånd i hånd.

Hudpleje
Hudpleje produkterne fra Nilens Jord er udviklet med skånsomme ingredienser, som har en nænsom plejende effekt på og i huden. Med produkterne fra Nilens Jord får du en hud fyldt med næring og en naturlig glød.

Hårpleje
Med hårpleje- og styling produkterne fra Nilens Jord er du sikret den rette kombination af pleje og styling, samtidig med at dit hår er beskyttet, uanset hvilken hårtype du har.

Alle produkterne fra Nilens Jord er uden:
  • - Parfume
  • - Æteriske olier
  • - Parabener
  • - Unødvendige tilsætningsstoffer
  • - Hormonforstyrrende stoffer

Populære produkter:

  • - Brow fix Brown fra Nilens Jord, en bryngelé som reder, farver, former og holder øjenbrynene fikseret, så du kan opnå et naturligt og defineret finish.

  • - Nilens Jord Micellar Cleansing Water er en rens med en 3-i-1 effekt, da ansigtsrensen udover at fjerne makeuppen også renser den sarte ansigtshud, samt tilfører fugt og pleje.

  • - Tinted Day Cream Dusk fra Nilens Jord er en let farvet dagcreme, der tilfører huden den nødvendige mængde fugt.

  • - Mineral Powder Canvas fra Nilens Jord er en fast og let-matterende mineralpudder, der giver en naturlig dækning og kontrollerer skinnende hud.


Nilens Jord hos Well

Hos Well fører vi hele sortimentet fra Nilens Jord. Brandet er også blandt et af vores mest sælgende brands her på Well, som altid haves på lager til fordelagtige priser.
Derudover har vi lavet vores side nem og overskuelig at navigere rundt på. Med vores kategorier som blandt andet er inddelt efter produkttype, hudtype og hårtype, er det nemt at filtrere produkterne, så du hurtigt kan finde netop de produkter du står at mangler.

Besøg producentens hjemmeside: Nilens Jord

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik