Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Olívy

Olívy er et dansk brand, som skaber effektiv og naturlig pleje til bleskift. Formålet er at undgå rød og irriteret babyhud. Virkningen er dermatologisk testet og produktet har desuden en klinisk dokumenteret effekt. Læs mere om Olívy her

3 produkt(er)

Olívy - Din redning til rød og irriteret babyhud

Olívy Baby Care Diaper Change er et effektiv produkt, som er egnet til bleskift. Produktet blev lanceret i Danmark i år 2015 og er nu et anerkendt pleje blandt danske børnefamilier. Olívy er et dansk produkt, som produceres i Frankrig hos en anerkendt medicinalvirksomhed. Produktet er mere effektiv og skånsom end brugen af sæbe, vand og vådservietter, som kan forårsage udslæt eller en rød og irriteret numse. Olívy Baby Care Diaper Change er en blid og naturlig rens, som sikrer en beskyttende og forebyggende pleje. Alt sammen i ét produkt. Olívys blide renseprodukt er endda så effektiv, at det ligeledes kan benyttes til andre formål end blot bleskift:

Alle sarte og røde hudfolder
Tør, irriteret og kløende hud efter insektstik eller solforbrænding
Arp, suttemund, snavs, madrester, ansigtsmaling eller makeup
Ben og intimområder efter barbering

Opskriften bag Olívy bygger på en gammel, men unik opskrift, som er baseret på jomfru olivenolie og kalk. Olien blødgør og tilfører den rette mængde af naturlig fugt til huden, samtidig med at den danner en beskyttende hinde mod fugten fra den våde ble. Dette er en metode, som er anvendt i Frankrig gennem flere generationer. Derfor vides der om en positiv virkning af disse ingredienser, som er baggrunden for brandets oprindelse.

Brandet er stiftet af Maria og Cecilie Reumert, som selv har oplevet effekten af de franske børnepleje produkter. Dermed besluttede de sig for at føre den unikke og effektive babypleje til Danmark. De har derfor sammen skabt den danske Olívy Baby Care Diaper Change til hele landets familier.


Olívy er anerkendt for:
  • - 99 % ingredienser af naturlige oprindelse
  • - Fri for parfume og farvestoffer
  • - Dermatologisk testet / klinisk dokumenteret effekt
  • - Beskytter huden mod fugt og affaldsstoffer fra bleen
  • - Renser og plejer huden mildt og skånsomt

Produkterne fra Olívy

Olívy Baby Care Diaper Change er allergimærket af AllergyCertified, som sikrer et hudvenligt produkt, der kan anvendes på hele kroppen. Ligeledes er produkterne dermatologisk testet og har en klinisk dokumenteret effekt. Det er helt normalt, at din baby oplever rød og irriteret numse, som i visse tilfælde fører til udslæt. Det er nemlig helt op til 75% af babyer, der bruger ble, som bliver ramt af udslæt i løbet af deres første leveår.

Derfor er det essentielt, at huden under bleen bliver renset, plejet og beskyttet med naturlige ingredienser. Olívy indeholder 99 % ingredienser af naturlige oprindelse og er fri for parfume og farvestoffer. Den sidste procent består blandt andet af antioxidanter og stoffer, der sikrer produktet mod bakteriedannelse. På den måde kan du komme udslæt og den røde numse i forkøbet. Ved brug af Olívy Baby Care Diaper Change sikrer du, at din babys hud forbliver sund, stærk, blød og modstandsdygtig. Desuden forebygger produktet mod rødme og hudirritationer.


Anvendelse af Olívy Baby Care Diaper Change:

1. Ryst flasken.
2. Hæld Olívy svarende til størrelsen af en valnød på en vatrondel.
3. Rens hele bleområdet med vatrondellen, så urinen fjernes
4. Olívy trænger ind i huden.
5. Afføring kan fjernes med vand, inden der renses efter med med Olívy
6. Lad Olívy blive siddende og beskytte huden. Det skal ikke vaskes eller tørres af.
7. Brug Olívy ved hvert bleskift for optimal forebyggende virkning.


Olívy hos Well

Hos Well tilbyder vi 3 forskellige størrelser af Olívy Baby Care Diaper Change. Dermed kan du finde en passende størrelse, som passer til dit behov. Med vores dag-til-dag levering, er du sikret, at dine produkter er hurtigt fremme - også i weekenderne. Der er fri fragt på ordre over 299 kr.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik