Detaljer
Økologisk raw chokolade Vegansk med højt flavanol-indholdVores mest populære Ombar, Coco Mylk, har med indhold af kokoscreme i stedet for mælkepulver en enestående smag og konsistens, der er bemærkelsesværdig lig med mælkechokolade.
Den lave temperatur-proces gør, at kakaobønnerne bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokos og kokossukker barerne i forhold til, hvad man sædvanligvis forbinder med chokolade.
Alle Ombar fra natur-slik.dk er sødet med uraffineret kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks. Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster.
I ingredienserne indgår probiotika, lactobacillus acidophilus, der er en mælkesyrebakterie.
Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.
Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.
- Vegansk Chokolade
- Fairtrade
- Økologisk
- Mælkefri