FORÅRSFAVORITTER: Spar 20-70% på skønne brands - SHOP HER

Vild Nord

Vild Nord er et dansk brand, der producere og udvikler marine kollagenpulver. Produkterne er baseret på ingredienser der er lokalt vildfanget, høstet og plukket. Grundlaget for Vild Nord er at kollagenprodukterne afspejler skønhed indefra og ud.

19 produkt(er)


Skønhed indefra


Vild Nord er et dansk brand, der producere og udvikler marine kollagenpulver. Produkterne er baseret på ingredienser der er lokalt vildfanget, høstet og plukket. Grundlaget for Vild Nord er at kollagenprodukterne afspejler skønhed indefra og ud.


Historien om VILD NORD


VILD NORD er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2019 med et ønske om at skabe kollagenprodukter af bedste kvalitet, der er lette og lækre at bruge i hverdagen. VILD NORD producerer og udvikler kollagen fra bæredygtigt fiskeri af vildfanget tors i den nordlige del af Atlanterhavet. Alle produkter fra VILD NORD er fremstillet i Danmark af ingredienser, som er vildtfanget-, -høstet og -plukket lokalt for at have fokus på den høje kvalitet, miljø og bæredygtighed. Derfor kan du også købe alle VILD NORDs produkter med god samvittighed.


Lækre ingredienser


VILD NORD produkterne er baserede på ingredienser som typisk vokser naturligt i de nordiske lande. Marine kollagen er basen i alle deres produkter, som de udvinder af skindet fra vildfanget torsk. GOLD-varianterne indeholder buletang, som har et højt indhold af jod der bidrager til vedligeholdelse af en normal hud og stofskifte. I Collagen Beauty Remedy bruger de rent bærpulver, fra bær som vi kender fra norden. Og grønkålen i produkterne er altid økologisk. Så du kan bruge de dansk producerede VILD NORD produkter med god samvittighed.


VILD NORD bestsellere


VILD NORDs sortiment består af en række forskellige marine kollagenpulver. Blandt de absolutte bestsellere ligger VILD NORD Marine Collagen C+ og Marine Collagen GOLD. Marine Collagen C+ indeholder C-vitamin der bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, tænder, hud og blodkar. VILD NORD Marine Collagen GOLD indeholder også vildt høstet tang med jod, hvor jod bidrager til at vedligeholde en normal hud, et normalt energistofskifte, en normal skjoldbruskkirtelfunktion og produktion af skjoldbruskkirtelhormoner. Lige i hælene på de to bestsellere ligger VILD NORD Collagen Clean Protein med protein der går ind og bidrager til at vedligeholde muskelmasse og knoglerne. Sidst men ikke mindst har vi VILD NORD Collagen Beauty Remedy Gold med en blanding af marine kollagenpulver, bærpulver fra solbær, blåbær, aronia og acerola.


Med VILD NORD’s fantastiske produkter finder du alt til skønheden indefra. Perfekt til dig der ønsker kvalitetsprodukter, med god samvittighed!


Besøg producentens hjemmeside: VILD NORD


Produkt undersider


VILD NORD Kosttilskud og Vitaminer

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik