SunSpa

SunSpa er et populært dansk brand med et stort udvalg af solcremer samt selvbruner- sprays til hjemmebrug. SunSpa produkterne er alle parabenefrie, og de skaber en perfekt solbrun kulør året rundt.
Historien om SunSpa | SunSpas sortiment | De absolutte SunSpa bestsellere

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

6 produkt(er)

The art of sunless tanning

SunSpa er et dansk brand, der producerer selvbrunersprays til hjemmebrug. Selvbrunerne giver en fantastisk spraytan samt en solbrun og naturlig kulør hele året rundt.

Historien om SunSpa

SunSpa er et brand under den danske virksomhed Parasol, der blev grundlagt i 2003. Parasol var det første firma, der bragte spraytanning til Danmark. På dette tidspunkt var brugen af selvbruner og spraytanning ikke så udbredt i Danmark, men mere noget der blev brugt af de store Hollywood stjerner. Trenden vandt hurtigt indpas herhjemme, og i dag er SunSpa et af de mest populære brands på markedet for selvbrunere.

De populære SunSpa produkter

SunSpas mission er, at få så mange danskere som muligt til at stoppe med at anvende de farlige solarier. Det tog ikke brandet mange år at gøre spraytanning til en almindelig anvendt trend blandt danskere, som kunne se, at det ikke længere var in at ligge og stege under solariets stråler. Alle produkter i serien er desuden fri for parabener samt indeholder plejende ingredienser, der er med til at sikre, at farven og gløden holder længe.

SunSpas sortiment

I dag dækker SunSpas sortiment over et stort udvalg af Tan-In-A-Can selvbrunere i forskellige farver og til forskellige behov. SunSpa har blandt andet en Fitness selvbrunerspray, samt en selvbruner der er specifikt designet til at give mænd en flot og ensartet kulør. Derudover er der i sortimentet en Tan-In-A-Can 3Day Lotion, der opbygger en smuk kulør over tid samt en Sunprotection solcreme og en tanning handske, der giver en ensartet fordeling af selvbruneren. SunSpa er desuden et brand, der anbefales af den kendte stylist og makeupartist Dennis Knudsen.

De absolutte SunSpa bestsellere

Blandt SunSpas bestsellere ligger Tan-In-A-Can Chocolate på førstepladsen. Tan-In-A-Can Chocolate er en effektiv selvbruner på sprayform, der er let at anvende samt giver en flot og ensartet sommerkulør. Tan-In-A-Can Chocolate er særlig velegnet til en medium til mørk hudtone. På andenpladsen ligger SunSpa Tan-In-A-Can Original tæt efterfulgt af SunSpa Sunprotection SPF 30. Tan-In-A-Can Original er ligeledes en selvbrunerspray, denne er dog særlig god til en lys eller medium hudtone. Sunprotection er en vandfast solcreme, der fås med enten solfaktor 15 eller 30. Solcremen sprayes direkte på huden og skal ikke fordeles med hænderne efterfølgende. Resultatet er velbeskyttet hud, der ikke er i fare for solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Ønsker du en sund og solbrun kulør året rundt eller en effektiv solcreme, har vi hos billigvoks.dk uden tvivl et SunSpa tilbud, du vil elske!

Besøg producentens hjemmeside: SunSpa

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik