SUMMER DEALS: Spar op til 30% - SE TILBUD

Raunsborg

Raunsborg er et anerkendt dansk hudpleje-brand, hvis varemærke er at skabe virksomme og milde skønhedsprodukter, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

1 til 36 af 54

Side

af 2

Side

af 2


Nordisk skønhed - helt enkelt

Raunsborg er et anerkendt dansk hudpleje-brand, hvis varemærke er at skabe virksomme og milde skønhedsprodukter, der ikke går på kompromis med kvaliteten.
Samarbejdet mellem familiefirmaet Plum A/S og modeekspert Jim Lyngvild startede i 2011. Sammen har de udviklet en unik skønhedsserie, der er som skabt til den sarte, nordiske hud.
Grundlaget for Raunsborg er fundet i Flora Danica, den gamle bog om nordiske planter fra 1648. Her har Jim Lyngvild fundet effektive egenskaber fra naturens egne urter, planter og blomster.
I tæt parløb med Plum A/S, som de seneste 45 år har produceret hudplejeprodukter af høj kvalitet, har Jim Lyngvild haft fingrene helt nede i teknologien og sat sine fingeraftryk på både dufte og hudplejeprodukter.


Værd at vide om Raunsborg:

  • - Indeholder ikke SLES og SLS
  • - Indeholder ikke silikone
  • - Ingen hormonforstyrrende stoffer
  • - Nordiske, virksomme ingredienser

De populære produkter fra Raunsborg

Raunsborg har skabt 4 skønhedsserier inspireret af rigdommene i den nordiske natur. Hudplejeprodukterne fra Raunsborgs er udviklet ud fra visionen om at skabe virksomme og milde skønhedsprodukter, der ikke går på kompromis med kvaliteten og samtidig gør den daglige hudpleje enkel og overskuelig. Produkterne kan bruges til alle hudtyper.


De fire serier er: Raunsborg Nordic, Raunsborg MAN, Raunsborg Sensitive og Rausborg Anti-age.

  • Raunsborg Nordic: Nordic serien er en let parfumeret hudplejeserie, som består af ansigtsscrubs, læbepomade, ansigtsvask, serummer og meget andet, som er udarbejdet til at være milde og effektive på huden.
  • Raunsborg Anti-age: Anti-age serien er udarbejdet til at give dig næring i takt med at hudens aldring, produkterne i denne serie giver pleje, næring og fugt, som huden har brug for i takt med at den aldres.

  • Raunsborg sensitive: Sensitive serien indeholder uparfumerede hudplejeprodukter, som egner sig til alle hudtyper, både børn og voksne.

  • Raunsborg Men: Men-serien er hudpleje specielt udarbejdet til mænd, dette skyldes at mænds hud er cirka. 25% tykkere end kvinders, og derfor skal bruge en anden form for hudpleje for at opnå den rette pleje.De absolutte bestsellere fra Raunsborg

Jim Lyngvild har opnået stor succes med Raunsborg og særligt disse bestsellere har opnået status, som absolutte bestsellers.


Raunsborg Nordic Hand Creme: Denne håndcreme er utrolig populær, den er velduftende og fugtende og efterlader dine hænder silkebløde.


Raunsborg Anti-Age Day Cream Limited Edition: Er en dagcreme, som bidrager til en optimal fugtbalance. Den indeholder aktive peptider og ekstrakt af hvid trøffel, som har en anti-age effekt.


Raunsborg Pink Rose EDP: Denne parfume har en feminin og mild duft og tager udgangspunkt i naturens egne dufte.


Raunsborg hos Well

Ønsker du at tilføje Raunsborgs hudplejeprodukter til din hudplejerutine, så køb hos os, hvor vi tilbyder gratis fragt ved køb over 299 kr. Derudover kan du være sikker på, at din bestilling leveres allerede næste dag, så længe du afgiver din ordre inden kl. 19:30 på hverdage. Som en ekstra fordel optjener du loyalitetspoint hver gang, du handler hos os, som du kan bruge på din næste bestilling hos Well.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik