JANUARUDSALG: Spar op til 60% - SHOP HER

Pharmaceris

Pharmaceris udvikler dermatologisk hudpleje med avancerede kosmetiske formler. Serierne er målrettet forskellige hudtyper, som har til formål at afhjælpe netop din type problemhud. Alle produkter er testet af dermatologer. Læs mere om Pharmaceris her

1 til 36 af 55

Side

af 2

Side

af 2

Pharmaceris - Dermatologisk hudpleje til alle hudtyper

Pharmaceris’ dermatologiske produkter, er gennem en lang årrække, blevet udviklet af et team af eksperter, der har kombineret avancerede kosmetiske formler med dermatologiske løsninger, for at skabe en række produkter der opfylder behovene for selv de mest problematiske hudtyper. Alle Pharmaceris’ produkter har været igennem tests udført af dermatologer, hvor her også udvalgte serier har gennemgået kliniske tests, foretaget på forskningsinstitutter.


Produkterne fra Pharmaceris

Pharmaceris’ sortiment består af en lang række serier, der hver især er tilpasset forskellige hudtyper og behov. Det gør det nemt og overskueligt at finde netop de produkter der gavner din hud mest muligt. Har du tør hud, rød hud, uren hud eller noget helt fjerde, så finder du med garanti lige den serie af produkter, du står og mangler, for en sund og velplejet hud.


Pharmaceris er anerkendt for:

  • - Dermatologiske hudplejeprodukter til problematisk hud
  • - Skånsomme og effektive produkter
  • - En lang række serier tilpasset de enkelte hudtype og behov
  • - Hudplejeprodukter af høj kvalitet til en overkommelig pris


Serier fra Pharmaceris

T-serien

Produkterne i denne serie er designet specielt til at pleje akne, bumser og fedtet hud, uanset alder. Produkterne har et indhold af aktive ingredienser som bidrager til at reducere rødme i huden og så virker de anti-inflammatorisk, hvilket har en forebyggende effekt af akneudbrud.

P-serien

En serie med produkter der har en skånsom pleje til hud med psoriasis, både i de aktive perioder men også i tilbagefalds perioder. Produkternes indhold af ichthyol har en antibakteriel og svampebekæmpende virkning og er med til at mindske kløe.

R-serien

Rosacea, en serie af produkter udviklet ved brug af specielle og duftfri formler fri for farvestoffer. Produkterne bidrager til at berolige, fugte og reducere rødme i huden.

A-serien

Denne series produkter er designet til daglig pleje af allergisk og overfølsom hud. De har fokus på at styrke og regulere hudens immunforsvar og lindre irritationer. Derudover bidrager produkterne til at genopbygge hudens overflade samt den beskyttende barriere som er med til at mindske hudens overfølsomhed.

N-serien

En serie af produkter der bidrager til at bekæmpe rødme og styrker blodkarrene, så de trækker sig sammen og bliver mindre tydelige. Vitaminer i produkterne er med til at lysne og udjævne huden og genopbygger elasticitet i huden.

E-serien

Produkterne i denne serie sikrer optimal næring samt fugt og efterlader huden blød og elastisk. Serien er særligt velegnet til dig der døjer med meget tør og dehydreret hud.

W-serien

Hudplejeprodukter der effektivt bekæmper hyperpigmentering, mindsker mørke pletter og lysner huden. Velegnet til hud der viser tendens til fregner, hud med solskader fra hormonal ubalance samt hud med misfarvninger som bivirkning af medicinbrug.


Populære produkter:

Pharmaceris hos Well

Hos Well finder du et stort udvalg af Pharmaceris’ skønne dermatologiske produkter, beriget med dybdegående produktbeskrivelser, så du ved lige præcis hvad de enkelte produkter kan gøre for netop din hud.
Derudover har vi lavet vores side nem og overskuelig at navigere rundt på. Med vores kategorier inddelt efter produkttype, er det nemt at filtrere, så du hurtigt kan finde netop de produkter du står at mangler.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik