Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Nupo

Nupo tilbyder veldokumenterede diætprodukter, der hjælper dig til et effektivt vægttab. Nupo produkterne findes i flere varianter, alle med lækre smage og giver en behagelig mæthedsfornemmelse.

1 til 36 af 53

Side

af 2

Side

af 2


Veldokumenterede slankeprodukter

Nupo tilbyder veldokumenterede diætprodukter, der hjælper dig med effektivt vægttab. Nupo-produkterne findes i flere varianter, alle med lækre smage og giver en behagelig mæthedsfornemmelse.


Nupo har været førende inden for diætprodukter siden 1981. Nupo Diet er godkendt af Fødevarestyrelsen som fuldkosterstatning, hvilket betyder, at Nupo er det perfekte valg for dem, der ønsker at kickstarte vægttabet eller bruge det som støtte til at vedligeholde en stabil vægt. Nupos vision har altid været den samme: At gøre slankeprocessen til en positiv oplevelse.


De populære Nupo produkter

Nupos produkter sikrer, at din krop får alle de nødvendige næringsstoffer, selv med et lavt kalorieindtag. Nupo-produkterne findes i tre forskellige kategorier: Diet, One Meal og Slim Boost, og de kan kombineres efter behov. Diet-produkterne er et alternativ til din almindelige diæt, hvor du kan erstatte op til 6 måltider om dagen med Nupo Diet-produkter.


Hvert måltid leveres som en praktisk portionspose med pulver til at lave enten suppe eller shake, så du kan vælge dine foretrukne smagsvarianter. One Meal-produkterne fungerer som måltidserstatninger i form af shakes eller barer, ideelle til dem på farten. Slim Boost-produkterne er kosttilskud sammensat af naturlige ingredienser, der kan hjælpe med at booste vægttab.

Nupo bestsellers

Nupos sortiment omfatter fire forskellige produktkategorier: Diet, One Meal, Slim Boost og Nupo Care.


Nupo Slim Boost Burn My Fat: Som en del af Slim Boost-kategorien har dette kosttilskud til formål at fremme fedtforbrændingen i inaktive perioder. Produktet indeholder ingredienser som Yerba Mate, Kolanød, cayennepeber og vitamin C og B6.


Nupo Diet Shake Chocolate: Denne shake er udviklet til at erstatte en hel dags kost. Pulveret har en lækker chokoladesmag og et lavt kalorieindhold samt et højt indhold af vitaminer og mineraler.


Nupo One Meal+ Prime Chocolate Bliss: Dette er en vegansk måltidserstatning med essentielle vitaminer og næringsstoffer og en skøn chokoladesmag.


Nupo hos Well

Ønsker du kaloriefattige måltidserstatninger, der samtidig er rig på næringsstoffer, så udforsk Nupos sortiment hos Well.dk. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 299 kr, og din bestilling leveres allerede næste dag, hvis du afgiver din ordre inden kl. 19:30 på hverdage. Derudover optjener du loyalitetspoint hver gang, du handler hos os, som du kan bruge på din næste bestilling hos Well.GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik