CYBER DAYS: Spar min. 20-70% på alt - SHOP HER

Maria Nila

Maria Nila er et svensk, miljøvenligt brand, der producerer en bred vifte af 100% veganske pleje- og stylingprodukter. Maria Nila giver unikke løsninger til alt slags hår uden at gå på kompromis med kvaliteten.

1 til 36 af 175

Side

af 5

Side

af 5

Your hair is unique, that is how it should stay

Maria Nila er et 100% vegansk og miljøvenligt brand, der anser ethvert produkt som et stykke kunst, der skal omhyggeligt designes for at skabe en tilfredsstillende oplevelse for kunden.

Historien om Maria Nila

Maria Nila er er et svensk brand med hovedsæde i Stockholm, der blev lanceret under virksomheden La Perle i 1999. Virksomheden producerer 100% veganske og miljøvenlige hårpleje- samt stylingprodukter, der er kreative, innovative og mere end noget andet - inspirerende. Maria Nila ser hvert produkt som et stykke kunst, der er omhyggeligt designet til at give en komplet tilfredsstillende oplevelse for kunden. Maria Nila har mere end 40 års erfaring inden for hårbranchen, og virksomheden producerer højkvalitetsprodukter til professionelle saloner rundt omkring i hele verden.

Maria Nila’s sortiment

Maria Nila dækker over en bred vifte af veganske produkter. Med deres store udvalg af eksklusive farve-, pleje- og stylingprodukter giver Maria Nila unikke løsninger til alt slags hår. Maria Nila mener, at fantastiske produkter kommer med et stort ansvar. Derfor bliver produkterne udelukkende udviklet og fremstillet på virksomhedens egen fabrik i Sverige. Virksomhedens filosofi er at være bedst på kvalitet uden at gå på kompromis med skånsomhed og miljøvenlighed i såvel produktet som emballagen. Miljøet spiller en væsentlig rolle i alle aspekter af virksomheden, hvilket også kan ses i de skånsomme og parabenefrie produkter. Maria Nila er et populært og miljørigtigt gavevalg til en du holder af.

Maria Nila’s bestsellere

Nogle af de absolut bedst sælgende produkter i serien er Maria Nila Kolorit Dry Shampoo og Maria Nila Creator Extreme. Kolorit Dry Shampoo er en effektiv tørshampoo, der øjeblikkelig absorberer overskydende olier fra hovedbunden, så håret efterlades med et genopfrisket og mat look. Tørshampooen er ideel at anvende imellem hårvaske, hvor den samtidig tilfører let fylde og tekstur til frisuren. Creator Extreme er en blød og cremet fibervoks, der giver fleksibel styling til håret samt en ekstra stærk og glansfuld finish. Voksen tilfører masser af formbar tekstur til håret, så det kan styles præcis, som man ønsker.

Med Maria Nila får du hårpleje- og stylingprodukter, der passer til ethvert formål!

Besøg producentens hjemmeside: Maria Nila

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik