WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

IdHAIR

IdHAIR er en dansk producent af markedets mest populære hårvokse. IdHAIR’s sortiment matcher frisørernes og forbrugernes ønsker om produkter af høj kvalitet, der holder, hvad de lover.

1 til 36 af 106

Side

af 3

Side

af 3

Why settle for less - be original

Id Hair er en dansk virksomhed, der producerer nogle af markedets mest populære hårprodukter, der matcher frisørernes og forbrugernes behov.

Historien om IdHAIR

IdHAIR Company er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1986 af Preben Munch. Virksomheden startede ud med at lancere den kendte id-hårvoks og fik sidenhen vokseværk. Id HAIR udvidede med opkøbet af virksomheder i Sverige, Norge, Finland og Storbritannien. Eksporten løftede sig også, og i dag distribueres IdHAIR i mere end 15 lande verden over.

IdHAIR's sortiment

IdHAIR en velanset og dynamisk virksomhed med fremsynethed som grundkoncept. Virksomheden har som målsætning at kunne tilbyde markedets bedste hårprodukter til frisørerne samt at hjælpe frisørerne med at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til deres kunder. Sortimentet dækker over mange forskellige produkter med alt lige fra professionelle hårfarver til pleje- og stylingprodukter.

De førende IdHAIR bestsellere

Id-hårvokse er nogle af de mest populære stylingprodukter på det danske marked, og de findes på hylderne i stort set alle professionelle frisørsaloner. Voksen var den første på markedet, der var vandopløselig, hvilket betød, at det nu var muligt at vaske den ud af håret igen. Det bedst sælgende produkt i hele Id-serien er IdHAIR Extreme Titanium - en cremet hårvoks, der uden tvivl har det stærkeste hold i hele serien samt giver en neutral finish. Et andet populært produkt er IdHAIR Hard Gold - en af de bedst sælgende hårvokse på markedet og ikke uden grund. IdHAIR Hard Gold er en klassiker, som man bliver ved med at vende tilbage til.

Om du leder efter et produkt til kort hår, langt hår eller strithår, har Id HAIR uden tvivl en fantastisk løsning, der matcher dit behov!


Besøg producentens hjemmeside: IdHAIR

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik