SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Batiste

Batiste er den førende producent af tørshampooer og hårpuddere i et væld af fantastiske duftvarianter. Batistes populære produkter gør det nemt at skabe et friskt og velplejet look hver eneste dag.

17 produkt(er)

Go on… Grab life by the hair

Batiste er et verdenskendt og populært brand, der med deres professionelle tørshampooer skaber et friskt og velplejet look samt gør hverdagen lettere.

Historien om Batiste

Batiste så første gang dagens lys i 1970, hvor koncernen Schwarzkopf lancerede brandet. Batiste blev senere hen i 2011 opkøbt af den engelsk-amerikanske virksomhed Church & Dwight, der producerer forskellige pleje- og husholdningsprodukter. Batiste er en serie af tørshampooer, der gør det let at genopfriske frisuren og springe en hårvask over. Efter opkøbet udvidede Batiste deres sortiment fra én neutral tørshampoo til en bred vifte af forskellige tørshampooer til alle hårtyper og med en stor variation af dufte. Batiste er i dag et prisvindende brand, der har høstet stor anerkendelse af professionelle frisører og stylister verden over.

Brandet Batiste

Sloganet ”Try it dry” er indbegrebet af Batiste - brandet har skabt et effektivt alternativ til en almindelig hårvask. Batiste ønsker at transformere livløse lokker til velplejet og lækkert hår på ingen tid. Brandet har siden 2010 vundet op til flere priser for deres produkter og har fået stor omtale i medierne - hele verden synes at have fået øjnene op for vidundersprayen.

Batiste produkterne

Batiste har en tørshampoo til ethvert behov samt enhver hårtype og hårfarve. Batiste producerer en række tørshampooer med forskellige dufte samt tørshampooer med farvepigmenter, så man undgår hvide pletter i håret. Tørshampooerne kan fås i en normal størrelse, en økonomistørrelse samt en kompakt rejsestørrelse, der er perfekt at tage med på farten.

De førende Batiste bestsellere

Batistes fire mest populære og bedst sælgende varianter er Original, Cherry, Tropical og Blush. Batiste Dry Shampoo Original er velegnet i alle hårtyper og hårfarver. Tørshampooen har en øjeblikkelig virkning, hvor den efterlader håret rent og fyldigt med en neutral duft. Dry Shampoo Cherry har en sød og lækker duft af kirsebær, imens Dry Shampoo Tropical dufter af kokos og leder tankerne hen på sandstrande og azurblåt hav. Dry Shampoo Blush har et flot og feminint lyserødt design samt en delikat duft af blomster.

Batiste er perfekt for dig, der ofte har travlt eller er på farten. Med de effektive tørshampooer kan du let springe en hårvask over og alligevel få rent og velplejet hår på ingen tid!


Besøg producentens hjemmeside: Batiste

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik