Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Balance Me

Balance Me er producent af naturlige hår- og hudplejeprodukter, der er skabt af naturens reneste ingredienser. Det brede Balance Me sortiment dækker alt lige fra shampooer og balsammer til cremer og kropsolier.

33 produkt(er)

Beauty that works naturally

Balance Me er et engelsk brand, der producerer hudplejeprodukter af højeste kvalitet og af naturens fineste og reneste ingredienser. Produkterne skaber en følelse af velvære samt naturlig skønhed.

Historien om Balance Me

Balance Me er en britisk virksomhed, der blev grundlagt i 2005 af søstrene Clare og Rebecca Hopkins. Søstrene efterlod deres respektive karrierer til fordel for deres store interesse inden for naturlig hudpleje. Clare og Rebecca startede ud med at blande Balance Me-produkterne i deres eget køkken, hvilket hurtigt udviklede sig til en international og anerkendt forretning. Søstrene har skabt et brand, der er inspireret af naturlig skønhed og følelsen af velvære.

De populære Balance Me produkter

Balance Me Skincare dækker over et sortiment af naturlige hudplejeprodukter, der alle er baseret på naturens reneste ingredienser. Serien består af plejeprodukter til både ansigt, læber, krop, hænder og hår, der alle kan anvendes på daglig basis samt skaber fantastiske anti-age resultater. Balance Me-produkterne har vundet adskillige priser for deres sofistikerede teksturer og aromaer, der fremhæver hudens naturlige glød samt beskytter imod miljømæssige påvirkninger. Balance Me er et helt unikt brand med innovative formler, naturlige ingredienser og skønne essentielle olier. Produkterne er luksuriøse men samtidig til at betale, og de er desuden alle fri for kunstig parfume, sulfater, mineralolier, silikone, farvestoffer og parabener.

De absolutte Balance Me bestsellere

Blandt Balance Me’s bestsellere ligger Super Moisturising Hand Cream, Rose Otto Body Oil samt Balancing Face Moisturiser. Super Moisturising Hand Cream er en intens håndcreme, der tilfører masser af fugt til hænderen samt har en beskyttende og lindrende virkning på tør hud. Rose Otto Body Oil er en 100% naturlig kropsolie, der virker plejende og beroligende på huden. Olien styrker hudens svage områder samt øger den naturlige elasticitet. Sidst men ikke mindst er Balancing Face Moisturiser en let og naturlig ansigtscreme, der modvirker urenheder og tilstopninger i huden samt tilfører masser af næring for et silkeblødt resultat.

Drømmer du om naturlig smuk hud med en fantastisk glød og blødhed, er Balance Me’s naturlige hudplejeprodukter uden tvivl et perfekt match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Balance Me

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik