Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Hjemmetest

Leder du efter en hjemmetest til et bestemt formål? Her finder du et stort udvalg af forskellige hjemmetest, der giver dig mulighed for at få viden om sygdom eller sundhed. Markedet for hjemmetest er i rivende udvikling, og vores sortiment af hjemmetests i høj kvalitet dækker blandt andet graviditetstest, ægløsningstest, klamydia test, narkotest, alkoholtest og blodsukker-test.

1 til 36 af 82

Side

af 3

Side

af 3

Vælg den rigtige hjemmetest

De fleste hjemmetest er i dag mere end 99% sikre, og de gør det nemt for dig at få en omfattende viden om din egen sundhed eller sygdom. Når du skal vælge en hjemmetest, skal du først gøre op med dig selv, hvilken form for test du ønsker. Hjemmetest kan blandt andet komme som en stav eller en strip - alt efter hvad man synes er nemmest at benytte. Med den helt rigtige hjemmetest til dit behov kan du hurtigt få svar på dine bekymringer uden at skulle indsende hjemmetesten til din læge først og derefter vente på svar i ugevis. Derudover sender vi hjemmetesten hurtigt og diskret hjem til dig, så du ikke behøver blande andre ind i dine private sager.

Typer af hjemmetest

Markedet for hjemmetests er kæmpe stort samt i konstant udvikling. Dette afspejler sig i kvaliteten af de mange hjemmetest, man i dag kan købe rundt omkring i butikkerne samt online. I det store udvalg finder man blandt andet hjemmetest, man kan anvende, når man ønsker at blive gravid. Dette kan være graviditetstest eller ægløsningstest - der både kommer som strip eller stav. Der findes graviditetstest, man kan anvende første dag, man går over tiden, men man kan også få graviditetstest, der kan anvendes allerede 8 dage efter befrugtningen. Derudover findes der blandt andet klamydia test, alkoholtest, blodsukker-test og urinvejsinfektions-test.

Gode råd om hjemmetest

• Ønsker du hurtigt at finde ud af, om du muligvis er gravid, så anvend en graviditetstest, der er specielt udviklet til tidlig påvisning af graviditet.

• De fleste hjemmetest er til engangsbrug, og skal kasseres efterfølgende.

• Hjemmetest er enkle og hygiejniske at anvende, og ofte kan du aflæse svaret på din hjemmetest efter blot et par minutter.

• Der medfølger en grundig brugsanvisning til din hjemmetest, så du nemt, enkelt og trygt kan anvende den.

• Med en hjemmetest kan du i ro og mag tage testen derhjemme uden at skulle bekymre dig om andet.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik