Skin Care Week: Spar 20-30% - SHOP HER

Blodtryksmåler

Blodtryksmålere er enheder, der bruges til at måle blodtrykket. Disse målere er lette at bruge og kan give nøjagtige resultater. Vi tilbyder et bredt udvalg af blodtryksmålere fra førende mærker som Microlife, Omron, Beurer og Rossmax. Uanset om du har brug for en blodtryksmåler til personlig brug eller til medicinsk brug, har vi det rette produkt til dig. Vores udvalg af blodtryksmålere er af høj kvalitet og er designet til at hjælpe dig med at overvåge dit blodtryk på en nem og pålidelig måde.

30 produkt(er)

Kontroller dit helbred med præcision

Det formodes, at der i Danmark er 1 million mennesker, der lider af forhøjet blodtryk. Hvis man har et for højt eller lavt blodtryk, kan det ikke altid mærkes. Det er derfor vigtigt, at man regelmæssigt får tjekket, hvad ens blodtryk ligger på.
Hos Well gør vi det nemt for dig at anskaffe et blodtryksmåler, så du hurtigt og sikkert kan måle dit blodtryk derhjemme. Med en blodtryksmåler i eget hjem er du fri for lægebesøg, da du hurtigt kan måle og overvåge dit blodtryk. Dette giver dig optimal kontrol over dit blodtryk, så du kan konsultere en læge ved ændringer. Det er altid en god idé få tjekket sit blodtryk, men særligt relevant hvis man enten er ryger, overvægtig, ikke dyrker regelmæssig motion eller har hjerte-kar-sygdomme i den nærmeste familie.

Hvorfor skal man måle sit blodtryk?

Et stabilt og sundt blodtryk er vigtigt for at opretholde kroppens funktioner og undgå risikoen for alvorlige helbredsproblemer som hjerte-kar-sygdomme. Ved at have en blodtryksmåler derhjemme kan du nemt og regelmæssigt overvåge dit blodtryk og identificere eventuelle ændringer eller uregelmæssigheder. Blodtryksmålere er designet til at give dig nøjagtige og pålidelige målinger, så du kan følge dit blodtryk tæt og tage de nødvendige skridt for at opretholde en sund tilstand. Dit blodtryk giver en indikation på, hvor hurtigt dit hjerte arbejder. Blodtrykket giver oplysninger om hjertets og blodkarrenes tilstand. Man kan sjældent mærke et for højt blodtryk i sin hverdag, men det øger risikoen for alvorlige sygdomme, heriblandt blodpropper og hjertekrampe. Det er derfor vigtigt at man regelmæssigt får tjekket sit blodtryk, så man kan hjælpe med at forebygge dette.

Nem og brugervenlig betjening

Vi forstår, at det er vigtigt at have en blodtryksmåler, der er nem at bruge og forstå. Vores udvalg af blodtryksmålere inkluderer modeller med en intuitiv og brugervenlig betjening, der gør det let for dig at tage dine målinger derhjemme. Vores udvalg af målere er også udstyret med tydelige og letlæselige displays, der viser dine blodtryksresultater og pulsfrekvens tydeligt, så du kan følge med i dine målinger uden besvær. Hvis i er flere brugere af blodtryksmåleren, er det en fordel af købe et produkt, som kan have flere profiler på en gang, så alle brugere kan følge med i udviklingen i deres blodtryk. Et bud på dette, kunne blandt andet være Omron M7 Intelli IT Digital Blodtryksmåler, som har en hukommelse, der dækker 100 målinger for 2 personer med tid og dato.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en blodtryksmåler?

Det er vigtigt, at du køber en blodtryksmåler med den rigtige størrelse manchet, da en forkert størrelse kan afgive et forkert svar. Manchetten er det stykke, du sætter rundt om armen, når du måler dit blodtryk. De fleste manchetter er i en medium størrelse, som er på ca. 22-32 cm. Hvis du føler, at denne er for lille eller stor, kan det være nødvendigt at købe en manchet i en anden størrelse.

Blodtrykket bliver nemt påvirket, og det er derfor vigtigt, at du tager hensyn til nogle kriterier inden måling:
  • - Forhold dig i ro min. 5 minutter inden målingen
  • - Sid eller lig stille under målingen
  • - Du må ikke tale, spise eller drikke under målingen


Bedst i test blodtryksmåler

Hos Well udbyder vi blodtryksmålere fra forskellige mærker med forskellige indstillinger. Her er vores udvalg af de bedste blodtryksmålere.

Omron M7 Intelli IT Digital Blodtryksmåler har hukommelse, der dækker 100 målinger for 2 personer med tid og dato. Desuden kan den udregne gennemsnittet af dine 2-3 sidste målinger og dit ugentlige gennemsnit.

Microlife BP B3 Comfort PC Blodtryksmåler (1 stk) En blodtryksmåler fra Microlife, der hurtigt og præcist måler dit blodtryk. Udover at måle blodtrykket, kan den også måle din puls samt eventuelle uregelmæssige hjerteslag. Den kan måle for 2 personer og har en hukommelse på 99 målinger pr. person.

Beurer Blodtryks- Og Pulsmåler Til Overarm BM 54 gør dig opmærksom på eventuelle ændringer i blodtryksværdier, og kan kobles til appen Beurer HealthManager.

Beurer easyClip Blodtryks- Og Pulsmåler Til Overarmen BM51 Denne måler kan let monteres med bare en hånd, hvor den automatisk giver dig en hurtig måling af dit blodtryk. Blodtrykket kan du let aflæse på XL-skærmen, som har 2 brugerhukommelser med plads til 100 målinger på hver. Denne måler giver et signal hvis den anvendes forkert, og den har en automatisk slukning.
GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik