BLACK WEEKEND: Spar 20-70% på hele shoppen - SHOP HER

Xlash

Xlash er et innovativt og banebrydende brand, der forbedrer den naturlige skønhed. Xlash leverer et sortiment bestående af vippeserum og brynserum, der giver lange og fyldige vipper og bryn.

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

10 produkt(er)

Improve the natural beauty

Xlash er et innovativt og banebrydende brand fra 2011, der forbedrer den naturlige skønhed ved hjælp af kroppens egen biologi og naturlige planteekstrakter og urter. Xlash leverer et sortiment bestående af øjenvippeserum og brynserum, der giver lange og fyldige vipper og bryn.

Historien bag Xlash

Xlash blev grundlagt i 2011 og blev skabt med ambitionen om at levere produkter baseret på innovative formler, som via naturen og videnskabens hjælp bryder skønhedsformen og optimerer den naturlige skønhed. Brandet skabte i første omgang den revolutionerende øjenvippeserum, som stimulerer vippernes vækst ved hjælp af kroppens egen biologi. Xlash blev en succes verden over, og Xlash’s sortiment dækker nu blandt andet også over læbeplumpere og brynserums.

Xlash produkterne

Xlash’s produktsortiment består af effektive produkter med dokumenteret virkning. Sortimentet er baseret på unikke formler, der indeholder vigtige mineraler og næringstilskud, som vipper og bryn har brug for til at øge sin vækst. Produkternes ingredienser består af naturlige planteekstrakter og urter, som alle er bæredygtigt høstet. Produktsortimentet afspejler den moderne kvinde og mands ønske om at skabe fylde bryn og lange vipper, som vil imponere omgivelserne. Alle produkter er fri for hårde kemikalier, irriterende stoffer og parabener.


Xlash’s bestsellers

Xlash’s bedst sælgende produkt er Pro Eyelash Serum, som er en innovativ øjenvippeserum, der sikrer lange, voluminøse øjenvipper. Pro Eyelash Serum er en mere effektiv version end Xlash Eyelash Serum. Den går aktivt ind og tilfører pleje og næring til vipperne, så vippernes naturlige vækst øges og stimuleres, imens knæk forhindres. Vipperne efterlades sunde og smidige med et smukt resultat - resultatet er 45% mere længde, 40% mere volumen, 20% mere tykkelse efter kun 28 dage. Næst efter vippeserummet kommer Xbrow Eyebrow Conditioner, som er en effektiv øjenbrynsserum, der sikrer fyldigere og kraftigere øjenbryn. Øjenbrynsserummet tilfører pleje og næring til brynene, så deres naturlige vækst øges og stimuleres, imens knæk forhindres. Brynene efterlades sunde og smidige med et smukt resultat efter blot 28 dage. Studier af Eyebrow Conditioner viser, at brynene efter blot 2 uger har fået 25% mere volumen, længde og tykkelse, mens de efter 6 uger er oppe på op til 72%.

Drømmer du om smukke, lange vipper eller kraftige bryn, er Xlash’s produkter et musthave for dig!

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik