XIP Professional

XIP Professional er et nyt og eksklusivt makeup brand. Produkterne er i højeste kvalitet fra inderst til yderst og nøje skabt til at imødekomme den kræsne forbrugers høje standarder for den ultimative makeup.

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

12 produkt(er)

Makes you feel like the Xtremely Important Person you are

XIP Professional er et nyt og eksklusivt makeup brand fra England. Produkterne er i topklasse fra inderst til yderst og nøje skabt til at imødekomme den kræsne forbrugers høje standarder for den ultimative makeup.

Visionen bag XIP Professional

XIP Professional er et nyt internationalt makeup brand med hovedsæde og produktion i England. XIP står for Xtremely Important Person, og det er netop XIP-følelsen, du oplever når du anvender de eksklusive produkter fra XIP Professional. XIP Professional tror på den sande naturlige skønhed i enhver kvinde. Hvert produkt er skabt til at fremme netop denne skønhed. Produkterne er nemme at anvende og giver dig mulighed for at opnå XIP-perfektion uanset om det er det naturlige hverdags-look, der understreger kvindens smukke ansigtstræk eller det eksklusive glamourøse aftenlook, du ønsker.

De eksklusive produkter fra XIP Professional

Produkterne fra XIP Professional er i topklasse fra inderst til yderst. Emballagen er simpel, men elegant designet, holdt i hvide og gyldne farver. Selve makeuppen er udviklet i samarbejde med professionelle og berømte makeup artister, fremstillet i England af materialer af højeste kvalitet og skabt til at imødekomme den kræsne forbrugers høje standarder. Produkterne er håndlavet og ikke testet på dyr.

XIP Professional bestsellers

XIP Kollektionen består af 12 unikke makeup produkter. De bedst sælgende produkter i kollektionen er Opal Black Mascara, Platinum Passion Eyeshadow Collection og Golden Touch Sculpting Palette. Opal Black Mascara er en volumengivende mascara i to trin. Mascaraen har to unikke børster, der giver selv de fineste øjenvipper en overdådig volumen-effekt samt en intens definition af øjet. Platinum Passion Eyeshadow Collection er en professional øjenskygge palette med 12 højpigmenterede flotte must-have nuancer samt en dobbel-endet applikator. Palettens farver er nøje udvalgt, så du både kan skabe det naturlige hverdags-look samt et fantastisk glamourøst aftenlook. Golden Touch Sculpting Palette er en professionel contour-palette med 6 nøje udvalgte nuancer, der gør det nemt at skabe en smuk og fejlfri makeup. Farverne har en enestående evne til at blende naturligt ind i huden og gør det nemt at fremhæve, forme og highlighte ansigtstrækkene for et flot og defineret look.

Med XIP Professional vil dit drømmelook blot være et penselstrøg væk.

Besøg producentens hjemmeside: XIP Professional

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik