WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

VitaYummy

VitaYummy er et dansk brand, der producerer velsmagende vitaminer i vingummiform til børn og voksne. VitaYummys sortiment dækker over multivitaminer og vitaminer til hår og negle, der er nemme og sjove at spise.

20 produkt(er)

Vitamin gummies til hele familien

VitaYummy er et dansk brand, der leverer velsmagende vitaminer i vingummiform i allerhøjest kvalitet. Sortimentet dækker over multivitaminer og vitaminer til hår og negle til børn og voksne, der er nemme og sjove at spise.

Historien bag VitaYummy

VitaYummy er et dansk firma med base i Danmark, der værner om sundhed og kvalitet. VitaYummy er skabt ud fra målsætningen om at designe vitaminer, der er målrettet den danske livsstil og hele familiens behov. Vitaminerne er skabt ud fra missionen om at producere vitaminer for alle, også til dem der har svært ved at sluge piller. Vitaminerne er formet som små vingummibamser, der smager skønt, er nemme at spise og som gør det sjovt at indtage sine vitaminpiller.

VitaYummy er anerkendt for:
  • - Velsmagende vitaminer
  • - Formet som vingummibamser
  • - Velegnet til voksne og børn
  • - Uden kunstige smags-, farve- og sødestoffer

VitaYummy produkterne

Sortimentet fra VitaYummy dækker over multivitaminer og vitaminer til hår og negle, i form af velsmagende vingummier, som er nemme at tygge for børn og voksne. De søde vingummi vitaminer smager dejligt af frugt og bær. De sikrer kroppen en række essentielle næringsstoffer for at holde den i sund balance.

VitaYummy Hair & Nails Vitaminer er beriget med særligt udviklet formular med næringsstoffer til hår og negle. De velsmagende vitamin bamser er beriget med et indhold af biotin, der styrker og vedligeholder hår, imens zink bidrager til vedligeholdelse af normale negle. VitaYummy Hair & Nails er desuden veganske, frie for gluten og allergen samt kunstige smags-, farve og sødestoffer.

VitaYummy Omega 3 er Omega 3 vitaminer, der er forklædt i vingummibamser, med en lækker og frisk smag af citrus.

VitaYummy Collagen er et kosttilskud med med collagen, vitamin C, Biotin og Zink. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende knogler, blodkar, tandkød, hud og tænder. Biotin bidrager til at vedligeholde en normal hud og normale slimhinder.

VitaYummy Tan & Glow er skabt til at foreberede huden til solen og forlænger hudens solglød.

Produkterne fås til en overkommelig pris, da sundhed ikke skal være dyrt, men noget for alle. Sidst men ikke mindst er vingummi vitaminerne helt fri for kunstige smags-, farve- og sødestoffer. Det bordeaux univers er tillige vegansk, dvs. uden animalsk gelatine. De indeholder kun de bedste ingredienser. Kvaliteten er i top i forhold til både indhold og smag.


VitaYummy bestsellers

Blandt VitaYummys bedst sælgende produkter er VitaYummy Kids Multivitamin, der er en bøtte med 60 velsmagende vingummi vitaminer til børn formet som vingummibamser. De lækre vitamin vingummier sikrer de nødvendige vitaminer til, at børn kan leve en afbalanceret og sund livsstil. Vitaminerne bidrager til at holde kroppen sund og stærk året rundt, mens de sørger for at give de nødvendige vitaminer, som barnet skal bruge i sin vækst. Findes også i en variant til voksne; VitaYummy Adult Multivitamin, der ligeledes er meget populær.

Bestselleren inden for inner beauty kosttilskud, er VitaYummy Hair & Nails Vitaminer Hair & Nails, som er en bøtte med 60 velsmagende vitamin gummies, der bidrager til sundt, fyldigt og glansfuldt hår samt stærke negle. Vitaminerne styrker hår og negle og giver de bedste forudsætninger for øget vækst.

Med VitaYummy kosttilskud er du sikret velsmagende og kvalitetsrige vingummi vitaminer, der gør det enkelt og sjovt at fremme kroppens sundhed.


VitaYummy hos Well

Hos Well fører vi en stor del af sortimentet fra VitaYummy. Brandet har mange forskellige typer vitaminer med forskellige smage, så der er noget for enhver smag. Hos Well tilbyder vi hurtig levering og favorable priser, så du nemt og hurtigt kan modtage dit produkt.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik