LIGE NU: Spar min. 20% på alt - SHOP HER

VitaYummy

VitaYummy er et dansk brand, der producerer velsmagende vitaminer i vingummiform til børn og voksne. VitaYummys sortiment dækker over multivitaminer og vitaminer til hår og negle, der er nemme og sjove at spise.

22 produkt(er)

Vitamin gummies til hele familien

VitaYummy er et dansk brand, der leverer velsmagende vitaminer i vingummiform i allerhøjest kvalitet. Sortimentet dækker over multivitaminer og vitaminer til hår og negle til børn og voksne, der er nemme og sjove at spise.

Historien bag VitaYummy

VitaYummy er et dansk firma med base i Danmark, der værner om sundhed og kvalitet. VitaYummy er skabt ud fra målsætningen om at designe vitaminer, der er målrettet den danske livsstil og hele familiens behov. Vitaminerne er skabt ud fra missionen om at producere vitaminer for alle, også for dem, der har svært ved at sluge piller. Vitaminerne er derfor formet som små vingummibamser, der
smager skønt, og som er utroligt nemme at spise.

VitaYummy produkterne

VitaYummys sortiment dækker over multivitaminer og vitaminer til hår og negle, i form af velsmagende vingummier, som er nemme at tygge for børn og voksne. De søde vingummi vitaminer smager dejligt af frugt og bær. De sikrer kroppen en række essentielle næringsstoffer for at holde den i sund balance.


Produkterne fås til en overkommelig pris, da sundhed ikke skal være dyrt, men noget for alle. Sidst men ikke mindst er vingummi vitaminerne helt fri for kunstige smags-, farve- og sødestoffer. Det bordeaux univers er tillige vegansk, dvs. uden animalsk gelatine. De indeholder kun de bedste ingredienser. Kvaliteten er i top i forhold til både indhold og smag.


VitaYummy bestsellers

Blandt VitaYummys bedst sælgende produkter er Kids Multivitamin, der er en bøtte med 60 velsmagende vingummi vitaminer til børn formet som vingummibamser. De lækre vitamin vingummier sikrer de nødvendige vitaminer til, at børn kan leve en afbalanceret og sund livsstil. Vitaminerne bidrager til at holde kroppen sund og stærk året rundt, mens de sørger for at give de nødvendige vitaminer, som barnet skal bruge i sin vækst. Findes også i en variant til voksne; VitaYummy Adult Multivitamin, der ligeledes er meget populær.

Bestselleren inden for inner beauty kosttilskud, er Hair & Nails, som er en bøtte med 60 velsmagende vitamin gummies, der bidrager til sundt, fyldigt og glansfuldt hår samt stærke negle. Vitaminerne styrker hår og negle og giver de bedste forudsætninger for øget vækst.

Med VitaYummy kosttilskud er du sikret velsmagende og kvalitetsrige vingummi vitaminer, der gør det enkelt og sjovt at fremme kroppens sundhed.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik