Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

UniKalk

UniKalk er en dansk producent af kosttilskud til alle behov. UniKalk ønsker at højne den generelle folkesundhed med en produktlinje, der er beriget med en tilpas mængde calcium - hvilket er et livsvigtigt grundstof for kroppen.

17 produkt(er)

Hver dag – hele livet

UniKalk er et dansk brand, der producerer kosttilskud, der skal højne den generelle folkesundhed. UniKalks produkter bliver fremstillet uden at gå på kompromis med kvalitet og indhold.

Historien om UniKalk

UniKalk er en dansk virksomhed, der har årelang erfaring med fremstilling af naturligt kosttilskud, der sikrer en krop i sund balance. UniKalks produkter er et resultat af de bedste råvarer, der sikrer en optimal knogle- og kropssundhed. Kalktabletterne er beriget med en tilpas mængde calcium, der er et livsvigtigt grundstof med stor betydning for mange processer i kroppen.

UniKalks produktsortiment

UniKalk dækker over et bredt sortiment af naturlige kalktabletter, der øger knoglesundheden samt giver kroppen den bedste forudsætning for at fungere optimalt. Indholdet af calcium medvirker, at immunforsvaret kan opretholde sin normale funktion. D-vitamin øger den normale optagelse og udnyttelse af calcium, så kroppen får et ultimativt vitaminboost. UniKalks produktlinje består af kosttilskud, der dækker alle behov.

UniKalks bestsellere

Blandt UniKalks bestsellere finder man Forte Tablet, D-vitamin 38 µg og Extra Tablet. Forte Tablet er en tablet, der anbefales til folk, der ikke får nok kalk gennem kosten. Kosttilskuddet indeholder calcium, der bidrager til immunforsvarets normale funktion samt vedligeholder knoglerne. D-vitamin genopretter balancen i immunsystemet og øger optagelsen af calcium. D-vitamin 38 µg er en kalktablet, der er beriget med den rette mængde calcium og D-vitamin, der medvirker, at kroppen holdes i balance. Extra Tablet er et populært kosttilskud, der er beriget med både calcium, D-vitamin og magnesium. Magnesium reducerer træthed samt genopretter balancen i nervesystemet.

Ønsker du at fremme din krops sundhed, er UniKalk det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: UniKalk

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik