BEAUTY DAYS: Spar op til 40% på udvalgte - SHOP HER

The Konjac Sponge

The Konjac Sponge er et populært brand, der producerer 100% naturlige og miljøvenlige rensesvampe. De originale Konjac-svampe giver en blid exfoliering og behandling af alle hudtyper.

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

17 produkt(er)

Have a mini facial everyday

The Konjac Sponge er et britisk brand, der skaber naturlige, miljøvenlige og originale rensesvampe, der giver en behagelig og effektiv behandling af huden.

Historien om The Konjac Sponge

The Konjac Sponge Company er et britisk brand, der blev lanceret i 2011 af Michele Riley, der kommer fra en entreprenør baggrund. I 90’erne opstartede Michele adskillige øko-virksomheder med naturlige produkter før det at leve grønt var blevet en vigtig del af alle forbrugeres købevaner. Konjacsvampens popularitet er hurtigt blevet stor, og i dag har The Konjac Sponge Company eksport til mere end 60 lande verden over. Derudover har brandet har vundet adskillige priser for deres innovative produkter.

The Konjac Sponge produkterne

The Konjac Sponge dækker over et sortiment af 100% naturlige, originale og miljøvenlige rensesvampe af den allerhøjeste kvalitet. Svampene er produceret af fibre fra den asiatiske kartoffelplante Konjac, der har været brugt i skønhedsbehandlinger i Japan i mange år. Konjacsvampene giver en behagelig og effektiv rens af huden, som efterlades med en sundere glød og færre urenheder efter kort tids brug. Produkterne i The Konjac Sponge-sortimentet er alle håndlavede i Sydkorea, hvor Konjac-planten blandes med naturens fineste og reneste ingredienser for at opnå den ønskede effekt. The Konjac Sponge er desuden 100% nedbrydelig, og den er ikke tilsat farvestoffer eller parfume, hvilket gør den velegnet til selv den sarteste hud.

The Konjac Sponge bestsellere

Blandt The Konjac Sponge’s bestsellere ligger The Konjac Sponge French Green Clay Face Sponge, Bamboo Charcoal Face Sponge samt 100% Pure Natural Face Sponge. French Green Clay Face Sponge er en naturlig svamp med grønt ler, der både renser og exfolierer huden samt absorberer overskydende olier. Svampen har en unik, patenteret struktur, der gør den super blød og skånsom mod huden. Derudover er den særlig velegnet til fedtet og kombineret hud. Bamboo Charcoal Face Sponge er beriget med forkullet bambus, og den er velegnet til fedtet, uren og akneramt hud samt ideel for mænd før og efter barbering. Sidt men ikke mindst er 100% Pure Natural Face Sponge en rensesvamp, der er baseret på intet andet end roden fra Konjac-planten. Den naturlige svamp er velegnet til hele familien og alle hudtyper.

Ønsker du 100% naturlig pleje af din hud samt en mini ansigtsbehandling hver eneste dag, er The Konjac Sponge uden tvivl det perfekte match til dig!

Besøg producentens hjemmeside: The Konjac Sponge


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik