CYBER DAYS: Spar min. 20-70% på alt - SHOP HER

Tangle Teezer

Tangle Teezer er et innovativt brand, der skaber hårbørster af høj kvalitet. De populære Tangle Teezer børster kommer i forskellige størrelser, der alle giver en nem og smertefri udredning af selv det mest filtrede hår.

23 produkt(er)

Cares for the hair you wear

Tangle Teezer er et internationalt brand, der sælger professionelle hårbørster af høj kvalitet, der giver en hurtig, nem og smertefri udredning af selv det mest filtrede hår.

Historien om Tangle Teezer

Tangle Teezer er en international virksomhed, der første gang så dagens lys i 2004. Bag Tangle Teezer står Shaun Pulfrey - en professional frisør og stylist fra England. Shaun kom på ideen til den innovative hårbørste for mere end 15 år siden, men det var først i 2004, at han begyndte at udvikle de første prototyper på produktet. Shaun gik til adskillige investorer med hans nye opfindelse men fik klart afslag, da de var sikre på, at der ikke var et marked for Tangle Teezer - der tog de grueligt fejl. I 2006 begyndte salget af de innovative hårbørster, som inden længe fik stor succes verden over. I 2012 vandt Tangle Teezer ’The Queen’s Award’ for at være en innovativ virksomhed i udvikling.

Tangle Teezer produkterne

I dag sælges Tangle Teezer i butikker over hele verden. De innovative hårbørster er ekstra effektive, da de er produceret med patenterede og specialdesignede børstepigge, der er så fleksible, at de ikke hiver i håret under udredning. Derudover sørger børsten for at udglatte hårspidserne, hvilket giver et velplejet look. Hvis Tangle Teezer anvendes i hår, der allerede er udredt, tilfører den innovative børste desuden masser af blankhed til håret for et glansfuldt resultat.

Tangle Teezers bestsellere

Tangle Teezer sortimentet består af hårbørster i alle størrelser - The Original har en god mellem størrelse, Salon Elite er lidt større, Compact Styler er lille og smart at have med på farten, Aqua Splash er effektiv at anvende i vådt hår, og sidst men ikke mindst er der Magic Flowerpot, som er udviklet specielt til børn. Et af de bedst sælgende produkter i Tangle Teezer-serien er Salon Elite - en innovativ hårbørste, der er udviklet til brug i de professionelle frisørsaloner. Salon Elite er ekstra mild mod håret sammenlignet med traditionelle hårbørster. Børsten er produceret i et unikt design med børstepigge i to længder, der følger hårets naturlige form fremfor at hive sammenfiltringer ud af håret. Salon Elite kommer i et væld af flotte farver, så der er noget til enhver smag.

Med Tangle Teezer er du garanteret en hurtig, nem og smertefri udredning af dit hår samt et velplejet resultat fri for knækkede hårstrå og skader!

Besøg producentens hjemmeside: Tangle Teezer

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik