SugarBearHair - Officiel forhandler

SugarBearHair har siden 2016 været det bedst sælgende hår vitamin på markedet. Hår vitaminerne er beriget med en lang række virkningsfulde vitaminer, der giver de bedste forudsætninger for et sundere, længere og fyldigere hår. Seneste populære tilføjelse er Women's Multi Vitamins.

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

3 produkt(er)

SugerBearHair - Eat the blue bear, and get healthy hair

SugarBearHair er et innovativt amerikansk brand, der er specialister i hårvitaminer! SugarBearHair har siden 2016 været det bedst sælgende hårvitamin på markedet. Med de virkningsfulde vingummi vitaminer fra SugarBearHair bliver et langt, fyldigt og smukt hår en realitet.


Historien om SugarBearHair

SugarBearHair blev grundlagt i Miami af iværksætterne Dan Morris og Nicole Johnson. SugarBearHair har siden 2016 været det bedst sælgende hår vitamin på markedet. SugarBearHair blev verdenskendt efter bl.a. Kim Kardashians og Kylie Jenner lovpriste hår vitaminerne som hemmeligheden bag deres flotte hårpragt. Siden er SugarBearHairs popularitet steget og ikke uden grund - for SugarBearHair virker!

Fakta om SugarBearHair


• SugarBearHair er hår vitaminer i vingummi-form.

• Vedligeholder og styrker håret indefra og ud.

• Reparerer beskadiget hår og styrker hårsækkene, så håret bliver stærkere, sundere og mere fyldigt.

• Unik hårplejeformel og er spækket med 13 forskellige virkningsfulde vitaminer og mineraler.

• 93% af forbrugerne oplever en markant forbedring.

• FDA-godkendte retningslinjer for at sikre høj kvalitet.

SugarBearHair bestræber sig på kun at anvende de bedste ingredienser. Hår vitaminerne er derfor helt fri for gelantine, hvede, gluten, soya, mælkeprodukter, peanuts, animalske ingredienser samt kunstige smags- og farvestoffer. Hår vitaminerne er lavet med ægte bær for at give en lækker sød og frisk smag. SugarBearHair er desuden hormonfrie og indeholder kun halvt så meget sukker som lignende hår vitaminer som f.eks. HairLust.

Verdens bedst sælgende hår vitamin

SugarBearHair har siden 2016 været verdens bedst sælgende hår vitamin på markedet og det ikke uden grund. SugarBearHair virker!

Modsat mange konkurrenter indenfor hår vitaminer indeholder SugarBearHair så få tilsætningsstoffer som muligt og præcis den rette unikke sammensætning af vitaminer og mineraler, der skaber de bedste betingelser for en øget hårvækst på hovedet.

SugarBearHair er hormonfrie og garanterer derfor at det kun er håret på hovedet, og ikke på kroppen, der vokser. Der florerer flere efterligninger af SugarBearHair på markedet, Billigvoks.dk er garant for at det er ægte SugarBearHair vitaminer, du får.

Ønsker du et smukt, længere og sundere hår er Hair Vitamins fra SugarBearHair det helt rette valg for dig. De unikke hår vitaminer genopliver hårsækkene og skaber grobund for et synligt længere, sundere og stærkere hår.

Besøg producentens hjemmeside: SugarBearHair

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik