Skin Care Week: Spar 20-30% - SHOP HER

SMUUK

Smuuk Skin producerer kosttilskud i aller højeste kvalitet, i samarbejde med førende forskere. Skønhed starter indefra og med Smuuk, kan du give din hud og dit hår den indre pleje, der skal til for at opnå optimal pleje. Forny din glød med dansk producerede kosttilskud fra Smuuk Skin! Læs mere om Smuuk Skin her

7 produkt(er)

Smuuk Skin - Giv din skønhed et boost indefra


Smuuk Skin er et danskproduceret kosttilskud brand, som er inspireret af den danske natur på Møn, hvor blomsterne gror vildt. Med afsæt i den holistiske tilgang til skønhed blev Smuuk Skin lanceret på markedet i år 2018. Skønhedstabletterne er produceret af JemoPharm, som har mere end 30 års viden og erfaringen inden for sammensætning af vitamin-, mineral- og kosttilskud. Smuuk Skin er udviklet i samarbejde med førende forskere indenfor området.

Den unikke og naturlige sammensætning af ingredienser bidrager til, at huden holdes sund fra inderst til yderst. Din hud udsættes dagligt for luftforurening og frie radikaler, som slider på hudens struktur og den naturlige spænding. Derfor er det essentielt at beskytte og forebygge din krops ydre ved at starte med den vigtigste byggesten; nemlig dit indre. Størstedelen af vores fysiske skønhed kommer nemlig indefra. Ved at vedligeholde din krop indefra med disse simple hjælpemidler, formår du at forbedre og pleje hudens struktur og sundhed.

Disse kosttilskud produceres under farmaceutisk kontrol med naturlige ingredienser og naturidentiske farver. Kosttilskuddene gavner hele kroppen og kan ligeledes anvendes af alle, også gravide. Dog rådfør dig med egen læge inden brug af tabletterne. Skønhed har ingen alder og derfor har Smuuk Skin en ambitionen om at være kvinders foretrukne valg indenfor cosmeceuticals, da alle fortjener at ældes med ynde/så alle har muligheden for at ældes med ynde.Produkterne fra Smuuk Skin

Smuuk Skin består af en banebrydende serie på syv produkter, der har til formål at nære, pleje og styrke huden fra inderst til yderst. Der er udviklet fem varianter af skønheds tabletter, som går ind og arbejder i det dybe hudlag, hvilket resulterer i forbedret fugtbalance og minimering af synlige tegn på ældning. De to ansigtsolier understøtter effekten af tabletterne. Olierne er baseret på naturlig hampkerneolio og er rig på sunde fedtsyrer, der støtter evnen til at fastholde fugten og smidigheden i huden.

Alle produkter i serien er synergisk sammensat og målrettet forskellige behov. Hvert produkt har sin egen unikke formulering, som er formuleret på baggrund af videnskabelige studier. De skønne produkter har en smuk emballage og hertil er hver variant af tabletterne farvekoordineret til emballagen.


Smuuk Skin er anerkendt for:
 • - Velegnet til alle hudtyper
 • - Kosttilskud til forskellige behov
 • - Vedvarende skønhed og pleje indefra
 • - Kun naturlige ingredienser


 • Hair Booster
  Døjer du med slidt hår? Så er disse tabletter noget for dig! Produktet indeholder padderokekstrakt, der booster håret fra rod til spids og dermed giver beriger til sundere og mere velplejet hår. Hair booster er til hårets vedligeholdelse, som vitaminer og mineralerne; biotin, zink og selen, bidrager til. Desuden indeholder produktet kobber, som bidrager til en normal pigmentering af håret. Næringsindhold pr. daglig dosis (2 tabletter)

 • Sun Prepare
  Vores hud bliver ofte udsat for UV-stråling fra solen. Disse strålinger er hårde mod huden og forårsager hurtigere ældning af huden. Sun Prepare, som indeholder kobber og vitamin A, bidrager til at vedligeholde en normal hud og ligeledes til at vedligeholde et normalt bindevæv. Næringsindhold pr. daglig dosis (2 tabletter).

 • Youth Optimizer
  Trænger du til inner beauty? Disse skønhedstarbeletter indeholder vindruekerneekstrakt, der forbedrer hudens udseende indefra. Dermed mindskes rynker, fine linjer og tydelige tegn på ældning. Den unikke sammensætning af vitaminer, mineraler, ceramider, astaxanthin, kollagen og plantestoffer bidrager til normal dannelse af huden og dens struktur. Desuden beskytter kollagen, vitamin E, zink og kobber mod oxidativt stress. Næringsindhold pr. daglig dosis (2 tabletter).

 • Hydro Balance
  Produktet beriger din hud indefra. Dette sker gennem tabletternes indhold af vitamin C, der beriger dannelsen af kollagen, som er hudens vigtigste byggesten. Hydro Balance indeholder desuden også ceramider, som bidrager til at bevare fugten og strukturen i huden. Næringsindhold pr. daglig dosis (4 tabletter)

 • Pure Skin
  Skønheds tabletterne indeholder vindruekerneekstrakt, som styrker huden indefra. Produktet er også beriget med Vitamin C, Vitamin E og selen, som alle bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Dette kan blandt andet stamme fra UVA-stråling. Næringsindhold pr. daglig dosis (2 tabletter)

 • Pure Skin Oil
  Olien indeholder en række antiinflammatoriske olier, der arbejder i synergi med at rense og berolige irriteret hud. Produktet har en lindrende effekt og er god mod irriteret og øm hud. Ansigtsolien er baseret på naturlige olier, som beriger huden med fugt og fedtsyrer. Anvend en gang dagligt for vedligeholdelse af en glat og fugtmættet hud, eller både morgen og aften som en effektiv kur. Fordel et par dråber olie på ren hud før brug af fugtighedscreme.

 • Hydro Balance Oil
  Har du problemer med tør hud? Med denne naturlige olie giver du din hud et sundt og plejende boost! Olien indeholder plejende olier, der booster hudens fugtbalance og smidighed. Desuden bidrager projektet til at mindske synlige tegn på ældning og støtter hudens spændstighed. Anvend en gang dagligt for vedligeholdelse af en glat og fugtmættet hud, eller både morgen og aften som en effektiv kur. Fordel et par dråber olie på ren hud før brug af fugtighedscreme.Smuuk Skin hos Well

Hos Well fører vi hele Smuuk Skin sortiment, så du aldrig står og mangler noget. Vores hjemmeside er nem og overskuelig at navigere rundt på. Med vores kategorier inddelt efter hudpleje og helsekost kan du ubesværet filtrere produkterne efter dine behov. Vi kører løbende med rabatter på vores produkter og sikrer, at vores priser altid er attraktive!

Hos Well har vi altid dag-til-dag levering som sikrer, at dine produkter kommer hurtigt frem. Derudover er der altid fri fragt på ordre over 299,-.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik