Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Scandinavian Biolabs

Danske Scandinavian Biolabs skaber produkter med reel effekt. Gennem samarbejde med eksperter sikres produkter, der pålideligt tilbyder hårtabsforebyggelse, fremmer hårvækst og vedligeholder styrken i håret. Læs mere om Scandinavian Biolabs her

16 produkt(er)

Scandinavian Biolabs - Gør noget godt for dit hår

Scandinavian Biolabs er blevet til ud fra ideen om at skabe noget reelt i en verden præget af digitalisering, hvor det at adskille sande løfter fra falske aldrig har været sværere. Derfor har Scandinavian Biolabs mål været at skabe pålidelige produkter til både mænd og kvinder. Dette opnås ved at udvikle hårprodukter i samarbejde med de bedste eksperter inden for feltet og sikre, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af ingredienserne i deres hårprodukter.

Hos Scandinavian Biolab er hårprodukterne baseret på aktive ingredienser, som er nøje udvalgt udfra videnskabelig litteratur. For at sikre den højeste kvalitet af ingredienserne, verificeres de hos et tredjepartslaboratorium. Dette sikrer, at produktets kvalitet er i top, og du kan være tryg ved brugen og resultatet af produktet.


Scandinavian Biolabs er anerkendt for:
  • - Produkter af højeste kvalitet
  • - Naturlig løsning mod hårtab
  • - Produkter udviklet af eksperter
  • - Dansk produceret
  • - Inspireret af naturen

Produkterne fra Scandinavian Biolabs

Scandinavian Biolabs' sortiment dækker over conditioners, shampooer, serummer, stylinggel, hovedbundsrullere og meget andet, så omend du er på udkig efter produkter til at mindske hårtab, styrke hårvæksten eller blot vedligeholde hårets sundhed, så har Scandinavian Biolabs et produkt til din hårsituation.


Populære produkter:


Scandinavian Biolabs Bio Pilixin Serum
Dette Serum er udviklet til både mænd og kvinder, der ønsker at reducere hårtab. Det indeholder plantevækstfaktorer, hvoraf nogle er skabet ved hjælp af stamcelleteknologi. hvilket bidrager til at pleje hårsækkene og fremme hårvækst. Bio-Pilixin er klinisk testet og kan vise synlige resultater allerede efter 150 dage. Derudover er Serummet Dermatologisk testet og produceret i Danmark, så du kan have fuld tillid til produktets kvalitet.


Scandinavian Biolabs Hair Strength Shampoo
Denne milde shampoo er omhyggeligt udviklet til at hjælpe både kvinder og mænd med at reducere overskydende talg og fremme en afbalanceret hovedbund. Ved at reducere overskydende sebumolie og genoprette balance i hovedbunden hjælper produktet med at sikre, at håret føles friskt, stærkt og mere fyldigt.


Scandinavian Biolabs Hair Recovery Conditioner
Denne conditioner fra Scandinavian biolabs, som er udarbejdet til både mænd og kvinder indeholder udvalgte ingredienser, som er inspireret af naturen, med det formål at forbedre hårets glathed, styrke dets holdbarhed og mindske risikoen for skadet hår. De bedste eksperter har sammensat denne conditioner med et mål at genskabe svækket hår og beskytte beskadiget hår. Som et yderligere plus fungerer conditioneren som et perfekt supplement til Scandinavian Biolabs Hair Strength Shampoo


Scandinavian Biolabs hos Well?

Ønsker du den rette pleje til håret? Så er Scandinavian Biolabs lige for dig og hos Well.dk tilbyder vi fri fragt ved køb over 299 kr, derudover tilbyder vi dag-til-dag levering, så hvis du bestiller inden kl. 19:30 på hverdage, så har du din vare dagen efter. Ovenikøbet optjener du også loyalitetspoints når du handler hos os, som du kan bruge næste gang du handler på Well. Hvis det skulle lykkedes dig, at finde et produkt billigere et andet sted, så prismatcher vi med 5% ekstra rabat for ulejligheden.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik