Beauty Week: Spar 20-50% - SHOP HER

Redken

Redken er et revolutionerne hårbrand, der tilbyder professionel hårpleje og styling for både stylister og kunder. Ved brug af bl.a proteinteknologi, kan du opnå et sundt og smukt hår med Redken.

1 til 36 af 100

Side

af 3

Side

af 3


Redken - Professionel hårpleje- og hårfarvebrand


Med mere end 50 års erfaring inden for hårplejebranchen, er Redken i dag førende inden for innovative hårplejeprodukter, der
giver simple løsninger til specifikke behov.

Redken Laboratories blev grundlagt i 1960 af Paula Kent, en amerikansk iværksætter og skuespillerinde. Som et resultat af sit erhverv var kemiske behandlinger og hyppige stilændringer hverdagskost for Paula, men da hun var overfølsom over for mange af de produkter, de professionelle frisører og stylister anvendte, blev hun mere og mere frustreret.

Paula ville gerne hjælpe de mange andre mennesker, der også ønskede milde men virkningsfulde produkter. Sammen med sin frisør Jheri Redding producerede hun en serie af produkter under navnet Redken. Produkterne blev produceret på tre grundprincipper, nemlig at de skulle være rige på proteiner, have en naturlig pH-værdi, der matcher hårets egen, samt at de skulle sælges af professionelle saloner. Med mere en 50 års erfaring i hårplejebranchen, er Redken i dag en anerkendt virksomhed, der forhandler produkter i mere end 50 lande verden over. Et vigtigt grundelement i Redkens hårplejeserie er at give simple løsninger til specifikke behov via ekstremt specialiserede ingredienser.

Redken er anerkendt for


  • Professionelle løsninger til håret

  • Innovative løsninger

  • Produkter til enhver hårtype

  • Plejende og effektive ingredienserProdukterne fra Redken


Redken har udarbejdet deres produktserier med henblik på specifikke hårtyper og hårproblemer. Deres sortiment strækker sig bredt og indeholder alt fra balsam, shampooer til hårfarve og krøllecremer. Herunder kan du få et overblik over et udvalg af Redkens mange produktserier.All Soft: En serie designet til at give intens fugt og blødhed til tørt og skadet hår.

Extreme: Specielt udviklet til at styrke og reparere skadet og svækket hår.

Color Extend: Produkter, der beskytter og forlænger levetiden for farvet hår ved at mindsker farveudvaskning og beskadigelse.

Frizz Dismiss: Designet til at bekæmpe krus og håndtere ustyrligt hår.

Volume: En serie, der fokuserer på at give volumen og fyldighed til fint hår.

Curvaceous: Til krøllet og bølget hår for at fremhæve og definere krøller.

Blondage: Specielt udviklet til blondt hår for at bevare og forbedre farven og styrken.Redkens bestsellers


Redkens popularitet i hårpleje- og hårfarvebranchen skyldes deres banebrydende produkter til specifikke hårtyper og hårudfordringer. Men det kan være en smule svært at overskue det store sortiment. Derfor har vi samlet vores kunders favoritter, så du kan finde inspiration til produkter, der skal indgå i din hårplejerutine.Redken All Soft Shampoo

Blandt Redkens bestsellere ligger All Soft Shampoo, som er en plejende shampoo, beriget med arganolie. Shampooen forebygger krus og tørhed, så håret efterlades silkeblødt.

Redken All Soft Conditioner

All Soft Conditioner er en plejende balsam, der tilfører håret intens blødhed. Conditioneren indeholder Argan-olie og Omega-6-fedtsyrer, som plejer håret i dybden, så det efterlades med langvarig blødhed og strålende glans.

Redken Volume Injection Shampoo

Volume Injection Shampoo er til dig, som ønsker fyldigt hår. Shampooen giver håret et løft fra hårrødderne og ud i længderne for et fyldigere look.

Redken Extreme Shampoo

Trænger dit hår til fornyet styrke, så er Redken Extreme shampoo den rette løsning for dig. Den renser og styrker dit hår samtidig, så det efterlades med fornyet styrke og fremtidig beskyttelse.Redken hos Well


Leder du efter professionelle løsninger til dit hår, så er Redken det rette valg for dig. Hos Well.dk tilbyder vi fri fragt ved køb over 299 kr. Derudover garanterer vi dag-til-dag levering, så længe du bestiller inden kl. 19:30 på hverdage - så kan du have dine varer allerede næste dag. Som en ekstra bonus optjener du loyalitetspoint hver gang, du handler hos os, som du kan bruge på din næste bestilling hos Well.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik