LIGE NU: Spar min. 20% på alt - SHOP HER

Redken

Redken er et af markedets førende brands inden for hårpleje og styling. Redkens produktsortiment tæller alt lige fra fra shampoo, balsam og hår- kur til hårvoks, hårspray og krølle- creme.

1 til 36 af 131

Side

af 4

Side

af 4

Beauty powered by science

Med mere end 50 års erfaring inden for hårplejebranchen, er Redken i dag førende inden for innovative hårplejeprodukter, der giver simple løsninger til specifikke behov.

Historien om Redken


Redken Laboratories blev grundlagt i 1960 af Paula Kent, en amerikansk iværksætter og skuespillerinde. Som et resultat af sit erhverv var kemiske behandlinger og hyppige stilændringer hverdagskost for Paula, men da hun var overfølsom over for mange af de produkter, de professionelle frisører og stylister anvendte, blev hun mere og mere frustreret.

Redken produkterne

Paula ville gerne hjælpe de mange andre mennesker, der også ønskede milde men virkningsfulde produkter. Sammen med sin frisør Jheri Redding producerede hun en serie af produkter under navnet Redken. Produkterne blev produceret på tre grundprincipper, nemlig at de skulle være rige på proteiner, have en naturlig pH-værdi, der matcher hårets egen, samt at de skulle sælges af professionelle saloner. Med mere en 50 års erfaring i hårplejebranchen, er Redken i dag en anerkendt virksomhed, der forhandler produkter i mere end 50 lande verden over. Et vigtigt grundelement i Redkens hårplejeserie er at give simple løsninger til specifikke behov via ekstremt specialiserede ingredienser. Ingredienserne forvandler hårets indre struktur samtidig med at forbedre dets udseende.

De førende Redken bestsellere


Blandt Redkens bestsellere ligger All Soft Shampoo, Extreme Anti-Snap og Body Full Shampoo. All Soft Shampoo er en plejende shampoo, der er beriget med arganolie. Shampooen forebygger krus og tørhed, så håret efterlades silkeblødt. Extreme Anti-Snap er en leave-in behandling, der giver håret et boost af proteiner. Hårstråene genopbygges og håret styrkes i dybden. Body Full Shampoo er en af de mest volumengivende shampooer, der findes. Shampooen giver håret et langvarigt løft, så det efterlades med masser af fylde.

Redkens produkter er uden tvivl vidundermidler, der giver håret lige præcis den virkning, det har behov for!

Besøg producentens hjemmeside: Redken

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik