WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Pharma Nord

Pharma Nord er et af Europas førende virksomheder inden for produkter med essentielle næringsstoffer. Pharma udvikler og producere kosttilskud med vægt på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation. Så du får sikre produkter som virker.

1 til 36 af 44

Side

af 2

Side

af 2


Kosttilskud der virker


Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder inden for produkter med essentielle næringsstoffer. Pharma udvikler og producerer kosttilskud med fokus på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation, så du får sikre produkter, der virker.

Pharma Nord har mere end 40 års erfaring med at udvikle og producere kosttilskud. Grundtanken var at kompensere for mangler ved moderne kostvaner ved at skabe specielt udviklede kosttilskud. Pharma Nord erkendte vigtigheden af høj biologisk optagelighed og dokumenteret virkning. Deres forskningsdatabase indeholder over 9.000 videnskabelige studier. Samtidig vælger de at producere alt i Danmark, da den danske, restriktive lovgivning omkring lægemidler og produktion er højt respekteret i udlandet.Pharma Nord Produkter


Pharma Nord adskiller sig ved at prioritere høj kvalitet, videnskabelig dokumentation og innovation i deres produkter. Deres unikke tilgang inkluderer omfattende forskning og kliniske studier for at dokumentere effekten af kosttilskud og lægemidler. En høj grad af biotilgængelighed er noget, som Pharma Nord har arbejdet meget på, at indarbejde i deres naturlægemidler og kosttilskud, hvilket betyder graden af hvor meget af det indtagne stof, som reel optagees i blodbanen. Strenge kvalitetsstandarder, herunder GMP, sikrer at Pharma Nord skaber produkter af højeste kvalitet, som lever op til de danske standarder.

Pharma Nord er anerkendt for:


  • Dansk udviklet og fremstillet

  • Højkvalitets kosttilskud og naturlægemidler

  • Produkter indpakket i blisterpakningPharma Nord Bestsellere


Blandt nogle af de meget populære produkter fra Pharma Nord finder du følgende:


Pharma Nord Bio-Biloba: Dette naturlægemiddel fra Pharma Nord er udviklet til at kunne bidrage til forbedring af blodgennemstrømningen ved f.eks. kolde hænder og fødder og har vundet indpas som en af de bedstsælgende produkter fra Pharma Nord.


Pharma Nord Bio-Quinone Q10 Gold 100 mg: Bio-Quinone Q10 Gold er en anden bestseller, formuleret med 10 mg aktiv Q10 opløst i vegetabilsk olie. Denne kombination kan bidrage til vedligeholdelse af normal hud, syn samt mindske træthed og udmattelse.


Pharma Nord D-Pearls Stærk 38 µg: D-Pearls fra Pharma Nord er din garanti for at opnå den rette mængde D-vitamin, som kan bidrage til vedligeholdelsen af normale knogler og tænder samt et normalt fungerende immunforsvar.Pharma Nord hos Well


Leder du efter kosttilskud, som du kan stole på? Så udforsk vores sortiment af Pharma Nord hos Well.dk. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 299 kr, og vi leverer dag-til-dag. Bestiller du inden kl. 19:30 på hverdage, vil du have din vare leveret i morgen. Derudover optjener du loyalitetspoint, når du handler hos os, som du kan bruge næste gang du handler hos os.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik