SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Perspirex

Perspirex er skabt ud fra en vision om at skabe en effekt, som folk kan opleve selv. Perspirex er kendt for den mest effektive og langtidsholdbare antiperspirant på markedet.

5 produkt(er)

Life-changing protection

Perspirex er et dansk brand, der producerer effektive antiperspiranter til mænd og kvinder. Produkterne reducerer produktionen af sved og efterlader en behagelig og bekvem følelse.

Historien om Perspirex

Perspirex er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1979 af Claus Riemann. Riemanns søster led af kraftig svedlugt fra fødderne, og derfor besluttede han sig for at skabe et produkt, der kunne afhjælpe dette problem. Resultatet heraf blev de velkendte og effektive antiperspiranter, der i dag sælges verden over. Siden begyndelsen har missionen bag Perspirex været at skabe effektive produkter, hvor virkningen rent faktisk kan opleves og erfares.

Perspirex produkterne

Perspirex dækker over et sortiment af svedafhjælpende produkter til både mænd og kvinder, der sikrer en rar følelse samt velvære i top. Perspirex-serien består af antiperspirant deodoranter og cremer til hænder og fødder med unikke formler, der hæmmer produktionen af sved samt minimerer lugtgener. Perspirex-produkterne er særligt udviklet til både mænd og kvinder og er baserede på duftfrie formler.

Perspirex’ bestsellere

Blandt Perspirex’ bedst sælgende produkter finder man blandt andet Original Antiperspirant Roll-On, Antiperspirant Hand And Foot Lotion og Comfort Antiperspirant Roll-On. Original Antiperspirant Roll-On er en deodorant, der effektivt fjerner svedlugt. Den effektive deodorant nedsætter svedproduktionen med op til 65% i 72 timer efter påføring. Antiperspirant Hand And Foot Lotion er en creme til hænder og fødder, der effektivt reducerer produktionen af sved i op til 3-5 dage. Comfort Antiperspirant Roll-On er en deodorant, der afhjælper svedlugt i op til 5 dage. Deodoranten er velegnet til sensitiv hud og reducerer desuden hudirritation.

Er du træt af at gå rundt og bekymre dig om lugtgener, er Perspirex’ produkter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Perspirex

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik