OrganiCup

OrganiCup er et dansk brand, der har specialiseret sig i at skabe produkter, der giver selvsikkerhed til kvinden. OrganiCups sortiment råder over den unikke og praktiske menstruationskop - fremtiden for enhver kvinde, der ønsker frihed, når det er ”den” tid på måneden.

Billigvoks har skiftet navn til Well (Alt er som før - udover navnet) | Læs mere

5 produkt(er)

Healthier, easier and economical

OrganiCup er et dansk brand, der producerer den populære menstruationskop, der gør det nemt og ubesværet at være kvinde, når det er ’den’ tid på måneden. OrganiCup produkterne er praktiske og skabt ud fra moderne teknologi.

Historien om OrganiCup

OrganiCup er en lille dansk virksomhed bestående af kompetente og passionerede medarbejdere, for hvem innovation, kvalitet og funktionalitet er væsentlige nøgleord. Verdens første menstruationskop blev opfundet i midten af 1930’erne af en kvinde, der var træt af en manglende udvikling på området, og heraf blev det nye fænomen, menstruationskoppen, til. I dag er menstruationskoppen det foretrukne valg blandt mange kvinder verden over. Filosofien bag OrganiCup er at skabe produkter, der gør det nemt for kvinden at føle sig selvsikker og fri, når den tid på måneden indtræffer. OrganiCup er et sundere, nemmere og billigere alternativ og er fremtidens svar på en nem og behagelig håndtering.

OrganiCup produkterne

OrganiCup sortimentet byder på de unikke og praktiske menstruationskopper, der både er billigere og sundere at anvende end andre alternativer som hygiejnebind og tamponer. Produkterne er skabt ud fra ønsket om at gøre det nemmere at være kvinde, når det er ”den” tid på måneden. OrganiCups innovative menstruationskop sikrer, at man ikke skal bekymre sig om diverse problemer og gener forbundet med hygiejnebind og tamponer. OrganiCups ultrahygiejniske menstruationskop holder i op til 10 år og er skabt af 100% medicinsk silikone, der er et naturligt og antibakterielt materiale.

OrganiCup bestsellere

De bedst sælgende produkter i OrganiCups produktsortiment er OrganiCup Menstruationskop A og OrganiCup Menstruationskop B. Menstruationskop A er en menstruationskop til kvinder som ikke har født vaginalt. Den unikke kop opsamler - i stedet for at absorbere - og sikrer, at den naturlige flora opretholdes. Menstruationskop A skal kun tømmes hver 12. time, og derfor kan man nemt komme ubesværet igennem dagen, selvom det er den tid på måneden. Menstruationskop B er ligeledes en ultrahygiejnisk og let anvendelig menstruationskop - velegnet til kvinder der har født vaginalt.

Ønsker du at slippe af med alle slags bekymringer, når det er ”den” tid på måneden, er OrganiCups produktlinje det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: OrganiCup

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik