Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Optimum Nutrition

Optimum Nutrition er en anerkendt forhandler af sportsernæring, deres sortiment dækker over proteinpulver i diverse smagsvarianter og kreatin. Optimum Nutrition er til dig, som ønsker kvalitets produkter, som kan bidrage til at optimere din træning og maksimere dine resultater.

20 produkt(er)

Hvad er Optimum Nutrition?

Optimum Nutrition er en del af Glanbia Global Nutrition Group og har siden 1986 haft fokus på at hjælpe folk med at opnå deres mål inden for træning. Optimum Nutrition stræber efter at producere sportsernæring af højeste kvalitet. Dette understøttes af, at alle råvarer, der bruges til produktionen af Optimum Nutritions produkter, bliver testet flere gange for at sikre den højeste kvalitet.


Optimum Nutritions produkter

Hos Well forhandler vi Optimum Nutrition's meget populære proteinpulver og kreatin, hvoraf proteinpulveren har vundet anerkendelse for at være den mest anmeldte proteinpulver i verden. Optimum Nutrition ønsker at bidrage til at optimere din træning og maksimere dine resultater.


Optimum Nutritions bestsellers

Blandt de bedstsælgende Optimum Nutrition produkter finder du følgende:

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Vanilla Ice Cream: Optimum Nutrition har udviklet et protein kosttilskud med en lækker smag af vaniljeis. Proteinpulveret er fremstillet ved brug af isoleret valleprotein, hvilket resulterer i en lavere mængde kulhydrater, fedt og laktose. Dette proteinpulver indeholder 24 gram protein pr. portion, hvilket fremmer vedligeholdelsen og opbygningen af muskelmasse.

Optimum Nutrition Creatine Powder Unflavored: Optimum Nutrition kreatin pulver er uden smag, så du kan blande det i vand, juice eller anden væske uden det påvirker smagen. Kreatin øger den fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser i forbindelse med kortvarig, høj intensiv træning. Dertil kan dagligt indtag af kreatin øge virkningen af styrketræning på muskelstyrken hos voksne over 55 år. Dette sker ved dyrkelse af regelmæssig styrketræning samt et dagligt indtag på 3 gram.

Optimum Nutrition Whey Gold Standard 100% Double Rich Chocolate: Optimum Nutrition har udarbejdet et protein kosttilskud med en dejlig smag af rig chokolade. Proteinpulveret er lavet på isoleret valleprotein, hvilket betyder at det har et lavere indhold af kulhydrater, fedt og laktose. Dette velsmagende proteinpulver indeholder 24 gram protein per portion, som bidrager til vedligeholdelse og forøgelse af muskelmasse. Derudover indeholder det 5,5 gram naturlige BCAA, som bidrager til opbygning af muskelmasse.


Optimum Nutrition hos Well

Hos Well fører vi et bredt udvalg af Optimum Nutrition produkter. Ønsker du at supplere din kost med Optimum Nutrition sportsernæring, tilbyder vi hos Well.dk fri fragt ved køb over 299 kr, dertil tilbyder vi dag-til-dag levering. Bestiller du inden kl. 19:30 på hverdage, vil du have din vare leveret i morgen. Derudover optjener du loyalitetspoint, når du handler hos os, som du kan bruge næste gang du handler hos os.