SHOP DANSK: Spar 20-40% - SHOP HER

Olaplex

Olaplex er et helt unikt brand inden for hårpleje. Olaplex har hurtigt opnået en ren kultstatus som værende en mirakelkur for kemisk behandlet hår. De populære hårkure fra Olaplex er anbefalet og anvendt af professionelle frisører verden over. Vi er officiel forhandler af Olaplex.


Olaplex - En ingrediens ændrer alt


Olaplex er et amerikansk brand, der hurtigt er blevet populært over hele verdenen. Olaplex startede op som et produkt, der blev anvendt i forbindelse med salonbehandling, der giver sundt hår med en synlig forbedret hårstruktur efter kun én behandling. Men nu er Olaplex ude med produktserier, du kan tage i brug derhjemme.
Olaplex blev grundlagt i 2014 i Californien af Dean Christal - en sand veteran inden for skønhedsindustrien. Dean hyrede to af verdens førende Ph.d. forskere i materialer og kemi til at finde en måde, hvorpå man kunne forhindre kemiske behandlinger i at skade håret. Ud fra dette perspektiv lykkedes det, at udvikle et innovativt molekyle, som går ved navnet Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, der alene beskytter og regenererer svovlbindingerne i hårets struktur - både under og efter kemisk behandling. Olaplex har på meget kort tid formået at opnå en ren kultstatus som værende den hellige gral inden for hårfarvning.Hvordan Olaplex genopbygger dit hår


Håret består af svovlbindinger, det er disse, som giver håret struktur, styrke og stabilitet. Hvis svovlbindinger brydes, resulterer det i ødelagt og skadet hår. Disse skader opstår ved farvebehandlinger, kemisk behandling, miljøforhold og varme fra føntørrer.

Olaplex går ind og genopbygger ødelagt og slidt hår ved at reparere håret indefra med Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, som er Olaplex' patenterede ingrediens. Resultatet er genopbygget hår, der er sundt, stærkt og glansfuldt.Hvorfor vælge Olaplex?


Olaplex har udarbejdet en produktserie, som både indeholder balsam, shampoo, hårkur, olie og leave-in, som alle indeholder ingrediensen Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Da denne ingrediens er patenteret, er Olaplex det eneste brand, som har et produkt, der genopbygger svovlbindingerne i håret. Det vil sige, at du ikke kan finde et andet brand på markedet, som har en lignende langvarig effekt som produkterne fra Olaplex.
Olaplex produkterne


Olaplex's produkter har numrene 0, 3, 4, 4P, 4D, 4C, 5, 6, 7, 8 og 9, og de kan kombineres på kryds og tværs afhængigt af din hårplejerutine. Herunder har vi prøvet at gøre det lidt nemmere at skabe et overblik over de forskellige produkter og hvordan de adskiller sig fra hinanden samt hvordan du eventuelt kan kombinere produkterne.


Olaplex No.0 - Intensive Bond Building Treatment


Olaplex No.0 er første skridt i hårplejerutinen og er et fantastisk middel til at få mere ud af de andre produkter fra Olaplex' produktserie. Faktisk øger Olaplex No.0 optagelsen af Olaplex No.3 med 68%, så brug altid disse sammen.


Olaplex No.3 - Hair Perfector


Olaplex No.3 påføres håret efter håret er vasket med shampoo, hvor du kan anvende Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo. Olaplex No.3 skal sidde i håret i 10 minutter, og gerne længere, hvis det er muligt, jo længere indvirkningstid, desto bedre resultater. Derefter kan du afslutte med balsam, som eventuelt kan være Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner.


Olaplex No.4 - Bond Maintenance Shampoo


Indeholder plejende ingredienser, som tilfører håret en frisk og ren følelse, uden at det bliver stift og filtret. Shampooen går helt ned i hårrødderne og giver håret volume, fugt og pleje med de blødgørende og plejende ingredienser. Du kan anvende Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner bagefter.

Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo

Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo er en tørshampoo, der giver volumen og renser hovedbunden skånsomt. Den fjerner olie og lugt, så dit hår føles som nyt, uden at veje det ned. Den beskytter også håret mod snavs og forurening og efterlader håret blødt og glansfuldt. For at bruge det, ryst flasken, spray på hovedbunden med 20 cm afstand, vent 30 sekunder og massér ind i håret.

Olaplex No. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

Den tonende shampoo neutraliserer gyldne nuancer i håret, hvilket giver dig en køligere og mere glansfuld hårfarve. Olaplex No.4P er velegnet til alle hårtyper og giver kølige nuancer til blondt hår, lyshåret hår med reflekser, naturligt hvidt eller gråt hår, samt hår med balayage og solkysset effekt.

Olaplex No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo

Olaplex No.4C er specielt designet til at fjerne skadelige mineralophobninger fra vandet, såsom klor, metaller som zink, kobber, jern, okker og magnesium. Disse mineraler kan sætte sig fast i dit hår, når du vasker det i brusebadet eller svømmer i pools eller havvand. De kan tørre håret ud og forårsage skader, hvilket gør det mat, tørt, kruset og stift med tiden.Olaplex No.5 - Bond Maintenance Conditioner


Indeholder reparerende ingredienser, som genskaber hårets elasticitet og efterlader skællaget gennemfugtet og blødgjort.


Olaplex No.6 - Bond Smoother


Olaplex No.6 er en varmebeskyttende til føntørring op til 160 grader. Med denne leave-in styling creme kan du få styr på kruset og tørt hår, med de blødgørende og fugtgivende ingredienser, som holder op til 72 timer.


Olaplex No.7 - Bonding Oil


Olaplex No.7 er en koncentreret styling olie, som kan anvendes som varmebeskyttelse til styling/krøle og glatte jern med op til 230 grader.


Olaplex No.8 - Bond Intense Moisture Mask


No.8 i Olaplex' kollektion er en hårmaske, der indeholder en højkoncentreret ingrediens, som reparer og fugter håret, denne mirakelkur, leverer vægtløse og imponerende resultater i selv det mest tørre og ødelagte hår.


Olaplex No.9 - Bond Protector Serum


No.9 er et let styling serum, som går ind i håret og reducerer frizz i håret og samtidig beskytter håret imod skader fra frie radikaler, som udtørrer håret, gør det mat og trist.
Olaplex hos Well


Er du på udkig efter effektive hårplejeprodukter? Så bør du udforske vores udvalg af Olaplex-produkter. Hos Well.dk tilbyder vi fri fragt ved køb over 299 kr. Endvidere sikrer vi, at din ordre leveres allerede næste dag, så længe du afgiver din bestilling inden kl. 19:30 på hverdage. Som en ekstra fordel optjener du også loyalitetspoint hver gang, du handler hos os. Disse point kan du bruge på din kommende bestilling hos Well.GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik