KØB DANSK: Spar op til 40% - SHOP HER

Olaplex

Olaplex er et helt unikt brand inden for hårpleje. Olaplex har hurtigt opnået en ren kultstatus som værende en mirakelkur for kemisk behandlet hår. De populære hårkure fra Olaplex er anbefalet og anvendt af professionelle frisører verden over. Vi er officiel forhandler af Olaplex.

En ingrediens ændrer alt

Olaplex er et amerikansk brand, der hurtigt er blevet populært over hele verdenen. Olaplex er en helt ny form for salonbehandling, der giver sundt hår med en synlig forbedret hårstruktur efter kun én behandling.

Historien om Olaplex

Olaplex er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i 2015 i Californien af Dean Christal - en sand veteran inden for skønhedsindustrien. Dean hyrede to af verdens førende Ph.d. forskere i materialer og kemi til at finde en måde hvorpå, man kunne forhindre kemiske behandlinger i at skade håret. Ud fra dette perspektiv lykkedes det drømmeholdet at udvikle et innovativt molekyle, der alene beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur - både under og efter kemisk behandling. Olaplex har på meget kort tid formået at opnå en ren kultstatus som værende den hellige gral inden for hårfarvning.

Olaplex produkterne

Olaplex’ produktsortiment består af 3 behandlinger, der styrker håret i dybden samt efterlader en forbedret hårstruktur. De to første behandlinger kan kun fås i frisørsalonerne, hvorefter den tredje kur kan anvendes derhjemme for en ugentlig behandling af håret. Olaplex Bond Multiplier No.1 tilsættes til blegningen eller farvningen hos frisøren. Efter farven er vasket ud af håret afsluttes der med Olaplex Bond Perfector No.2. Olaplex Hair Perfector No.3 kan derefter anvendes derhjemme for at styrke håret samt som en forbehandling til fremtidige farvebehandlinger. Det helt unikke ved Olaplex behandlingerne er, at effekten ved produktet efterlader hårets struktur markant stærkere end udgangspunktet. Dette lyder næsten for godt til at være sandt, men utallige professionelle frisører tager ikke fejl, og de er enige om, at Olaplex er en mirakelkur for håret.

Olaplex bestsellere

Blandt Olaplex’ bedst sælgende produkter finder man Olaplex Hair Perfector No.3 - en hårkur, der anvendes ugentligt for at styrke håret i dybden. Hair Perfector No.3 er unik i sin facon, da den giver håret meget mere end bare en kosmetisk effekt. Hair Perfector No.3 kan anvendes efter en Olaplex-salonbehandling hos frisøren eller alene for at genopbygge skadede hårstrå med op til 99%. Olaplex Hair Perfector No.3 er beriget med et innovativt molekyle, der beskytter og genopbygger håret, så det efterlades silkeblødt og glansfuldt med reduceret krus. Olaplex No.3 er desuden fri for silikone og parabener.

Drømmer du om sundt og skinnende hår, er Olaplex-behandlingen det perfekte valg for både dig og dit hår!

Besøg producentens hjemmeside: Olaplex

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik