Beauty Week: Spar 20-40% - SHOP HER

New Nordic

New Nordic er et svensk brand, der producere effektive kosttilskud, som opfylder specifikke behov indenfor sundhed og skønhed. Produkterne er produceret på baggrund af et helt unikt knowhow inden for medicinske planter, så du får den optimale effekt. Læs mere om New Nordic her

1 til 36 af 86

Side

af 3

Side

af 3

Skønhed indefra og ud

New Nordic er et svensk brand, der producere effektive kosttilskud, som opfylder specifikke behov indenfor sundhed og skønhed. Produkterne er produceret på baggrund af et helt unikt knowhow inden for medicinske planter, så du får den optimale effekt.

Historien om New Nordic

New Nordic er en svensk virksomhed, der blev grundlagt i 1990 af Karl Kristian Bergman Jensen, hvis drøm det var at udvikle urteprodukter, der ville tilføje vitalitet til folks liv. I 1992 kom Marinus Blåbjerg ind i virksomheden som medejer, og fortsatte New Nordics ønske om at hjælpe mennesker rundt i hele verden med at leve et bedre og sundere liv, med hjælp fra innovative og effektive kosttilskud. De to ejere rejser fortsat verden rundt for at udforske og købe urter og udforske innovative måder at anvende dem på.

Siden grundlæggelsen har New Nordic været en innovativ og dynamisk virksomhed, som udvikler urteprodukter og kosttilskud, som kan øge menneskets vitalitet. New Nordics har spredt sig til verden, da de imødekommer det moderne samfunds ønske om at holde sig i god stand så længe som muligt. Naturen har mange kilder til at supplere kroppen med gode tilskud, hvilket benyttes i New Nordics produkter.

Produkterne fra New Nordic

New Nordics sortiment består af urtekosttilskud og skønhedsprodukter, som er baseret på videnskabelige studier. Produkterne er rene, innovative og effektive og skaber harmoni i din krop. Sortimentet er bredt, og rummer alt fra kosttilskud til hår, hud og negle til effektive produkter til fordøjelse, udrensning og vægtkontrol.

New Nordic er anerkendt for:

  • - Bredt sortiment indenfor urteprodukter og kosttilskud
  • - Rene produkter
  • - Innovativ produktudvikling

Bestsellere fra New Nordic:

  • - New Nordic Rødkløver Kosttilskud fra New Nordic med rødkløver. Kosttilskuddet kommer i tabletform og er udviklet særligt til dig, som er plaget med symptomer fra overgangsalderen.Tabletterne indeholder ekstrakt fra rødkløverblomsten, som kan hjælpe med at håndtere disse typiske tegn på overgangsalderen.
  • - New Nordic Collagen & Hyaluron Beauty Powder er et kollagenpulver, der kombinerer hyaluronsyre og vitamin C. Dette hudplejekosttilskud kombinerer hydrolyseret maritim kollagen peptid pulver (type 1) med hyaluronsyre og vitamin C.
  • - New Nordic Blue Berry Plus Øjenvitamin er et kosttilskud med vitamin A og zink som bidrager til vedligeholdelse af et normalt syn.
  • - New Nordic Æbleciderpillen New Nordic Collagen & Hyaluron Beauty Powder (360 g) er et kosttilskud indeholder både æblecidereddike og krom. Krom er et mineral og kan hjælpe med at bidrage til et normalt stofskifte.

New Nordic hos Well

Well tilbyder et stort sortiment af New Nordic produkter, og har altid favorable priser på produkterne. Hos Well er det nemt for dig at bruge vores kategorifunktion, hvor du kan filtrere i de forskellige produkter og finde netop det, der passer til dig.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik