SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

NDS

Det skandanaviske brand NDS tilbyder vitaminer og mineraler samt probiotika og collagen. Produkterne er produceret så tæt på naturen som muligt, så du som forbruger er sikret fuld gennemsigtighed.Læs mere om NDS her

1 til 36 af 53

Side

af 2

Side

af 2

NDS - Naturens Eget Leveringssystem

NDS er et familieejet helsekostfirma, som er grundlagt i 1997. NDS står for Nutrient Delievery System - på dansk: Naturens Eget Leveringssystem. NDS er skabt i samarbejde med ernæringsekspert Eric LIewellyn med tanken om at skabe den mest naturlige vitamin- og mineral serie som muligt. Firmaet startede med at producere vitaminer og mineraler, men i dag producerer og sælger virksomheden også probiotiske og andre kosttilskud.

Kosttilskud i højkvalitet

NDS startede med at udbyde vitaminer og mineraler, men er sidenhen blevet specialister i probiotiske tilskud, også kaldet mælkesyrebakterier. Visionen for NDS er at være 100% naturidentiske, og de stræber efter at skabe produkter i høj kvalitet. Grundet dette er produkterne fra NDS altid uden kemiske og syntetiske ingredienser.
NDS er specialister indenfor mælkesyrebakterier, som er med til at genoprette den naturlige balance i maven. Mælkesyrebakterierne er ligeledes uden kemiske og syntetiske ingredienser, så maven bliver stabiliseret ved hjælp af naturlige ingredienser.

NDS er anerkendt for:

  • - Naturlige ingredienser
  • - Specialister i kosttilskud med kollagen og probiotika
  • - Mange forskellige varianter

NDS udbyder

NDS Vitaminer NDS har mange vitamintilskud, som de arbejder innovativt på. Fælles for mange vitaminer er, at de ikke dannes naturligt i kroppen. Det kan være vanskeligt at opnå den rette mængde af vitaminer gennem kosten. Derfor er NDS vitaminer en god måde at sikre, at man får den dagligt anbefalede dosis af vitaminer.


NDS Mælkesyrebakterier NDS er specialister indenfor mælkesyrebakterier, som bidrager til at opretholde mave- og tarmfloraens normale system. Fordøjelsen er en af de vigtigste processer i kroppen, og det er her, at næringsstoffer optages og skadelige stoffer frasorteres. En velfungerende fordøjelse er vigtig for evnen til at håndtere den mad, som du indtager i løbet af dagen. Samtidig har en velfungerende fordøjelse også betydning for dit generelle velvære og immunforsvarets normale funktion.

NDS Kollagen Kollagen er et protein, som dannes naturligt i huden. Mængden af kollagen reduceres, jo ældre man bliver. Kollagen som kosttilskud er dermed et godt supplement, som kan afhjælpe naturlige ældningstegn som fine linjer og rynker. Ydermere virker kollagen styrkende for brusk.

Populære produkter:

  • - NDS C-200 C-Vitamin er en tablet med C-vitamin uden kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller søde- og farvestoffer.

  • - NDS Probiotic Leaky-G er et kosttilskud fra NDS indeholder 9 bakteriestammer og kollagenpeptider. Bakteriestammerne bidrager til en god tarmflora, fordøjelse og tarmsystem imens kollagenpeptider bidrager til normal hud. Kosttilskuddet er skånsom mod maven, og er formuleret uden kunstige tilsætningsstoffer.

  • - NDS Probiotic Classic 10 disse NDS Probiotic Classic 10 er meget gavnlig tarmflorabakterier i pulverform som er perfekt til din maves velvære.

NDS hos Well

Well har et bredt sortiment af NDS produkter, som består af alt fra vitaminer og kosttilskud bestående af blandt andet kollagen og mælkesyrebakterier. NDS’ sortiment af kosttilskud med mælkesyrebakterier er dybt og findes i forskellige varianter til dit behov. Hos Well er du sikret favorable priser og hurtig levering.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik