Fødselsdagsfest: Spar op til 60% - SE TILBUD

Naturligolie

Naturligolie er succesfuld brand, som skaber naturlige, økologiske og effektive hud- og hårplejeprodukter. Du får ansvarlige skønhedsprodukter, hvor råvarer og ingredienser er nøje udvalgt med omtanke for din huds sundhed og for vores miljø. Læs mere om Naturligolie her

19 produkt(er)

Naturligolie - økologisk, vegansk og naturlig skønhedspleje

Naturligolie er et dansk brand med beliggenhed på Frederiksberg. Brandet udvikler naturlige og økologiske produkter til hud- og hårpleje, da de tror på, at økologiske og rene produkter er det bedste for vores planet og for din hud. Naturligolie har en mission om at skabe et ansvarligt og økologisk alternativ til din hud.

Nøgleorderene i produkterne fra Naturligolie er økologi, renhed og gennemsigtighed. Alle produkter er mellem 95-100% økologiske og indeholder kun naturlige ingredienser. De luksuriøse planteolier i produkterne er nøje udvalgt fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden i dybden.

Produkterne fra Naturligolie er til dig, som ønsker effektiv hud- og hårpleje, som er baseret på rene og økologiske råvarer. Naturligolie giver dig muligheden for at træffe et bevidst og ansvarligt valg omkring det som du påfører din hud.

Du får naturlig og ren selvforkælelse, som er pakket ind i ærlig hudpleje. Naturligolie har en enorm viden om de mange forskellige olier og deres mange forskellige egenskaber. Derfor kan du være sikker på, at hvert produkt, som udvikles ved Naturligolie, er sammensat med nøje udvalgte ingredienser, som alle har hver sine egenskaber til din hud- og hårpleje.


Kerneværdierne ved Naturligolie:

Økologi

Naturligolie håndplukker og udvælger nøje deres ingredienser. Økologi er blevet forventligt blandt forbrugerne og brandet ønsker at give dig muligheden for ligeledes at vælge økologi til din skønhedspleje. Produkterne er baseret på rene, økologiske og uforarbejdede råvarer. Alle produkter er 95-100% økologiske.

Renhed

Der anvendes ingen form for kunstigestoffer. Alle olier består af rene, friske og uraffinerede planteolier, som udvindes ved koldpresning af økologiske planter, bær, nødder, frø og kerner. Koldpressede olier er af den højeste kvalitet og tættest på den naturlige råvare.

Gennemsigtighed

Produkternes ingredienser holdes enkle og nemme at forstå, så du som forbruger kan læse dig frem til, hvad dit produkt indeholder. Ingredienslisten for hvert produkt enkel, da der er fokus på, at huden ikke skal tilsættes unødvendige ingredienser.

Produkterne fra Naturligolie

Naturligolie har udviklet en skønhedsserie, som sikrer den mest effektive og nærende pleje til alle hår- og hudtyper. Den miljøbevidste tilgang sikrer dig mild, ren og effektiv pleje, som skånsomt beriger din hud og hår med nærende og forkælende ingredienser. Vores sortiment fra Naturligolie består af diverse olier til forskellige formål, hvad end det er til ansigt, hår, krop eller skæg, så kan du finde naturlige skønhedspleje, som matcher til hud- og hårtype. Sortimentet gør det muligt at finde produkter, som matcher dine præferencer og som er udviklet til en given udfordring. Dog er alle produkter uden parfume og har alle økologi, natur og renlighed til fælles.

Naturligolie er anerkendt for:
  • - Økologisk og naturlig skønhedspleje
  • - Plejende, skånsomme og effektive ingredienser
  • - Uden duftstoffer og parfume
  • - Luksuriøse planteolier
  • - Ansvarlig emballage og pleje

Populære produkter:

  • - Naturligolie Bryn- & Vippeserum Ø (10 ml) er en 2-i-1 serum til både bryn og vipper. Produktet har en klinisk dokumenteret effekt og er formuleret med naturlige ingredienser, som booster den naturlige vækst og du opnår sundere og stærkere hårstrå.

  • - Naturligolie Hårolie Ø (100 ml) er en fugtgivende olie som kan anvendes til både hår og hovedbund uden at give et fedtet resultat. Dine hårsække stimuleres og der bringes balance i din hovedbund ved at tilføre intensiv fugt til den. Dine spidser blødgøres og du opnår et glansfuldt hår.

  • - Naturligolie Ansigtsolie Glød Ø (30 ml) er en ansigtsolie, som tilfører glød til huden og udglatter fine linjer. Olien egner sig især til tør, sensitiv og moden hud. Olien giver dig en ensartet, strålende og silkeblød hud uden at efterlade dig med et fedtet look eller tilstoppede porer.

Naturligolie hos Well

Hos Well forhandler vi hele sortimentet fra Naturligolie, så du aldrig står og mangler noget. Det er nemt og overskueligt at navigere rundt på vores hjemmeside, da vi har opdelt produkterne i kategorier, så du ubesværet kan filtrere produkterne efter dine præferencer og hvad du står og mangler. Vi kører løbende med rabatter på vores produkter og vores priser altid er favorable!

Hos Well har vi altid dag-til-dag levering som sikrer, at dine produkter kommer hurtigt frem. Derudover er der altid fri fragt på ordre over 299,-.


Produktundersider

Naturligolie hårkur og hårolie
Naturligolie skægpleje og styling
Naturligolie ansigtsrens og ansigtspleje
Naturligolie kropspleje og kropsrens
Naturligolie øjenpleje