WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

MK Olie

MK Maybritt Krewald er et dansk brand, der producerer unikke olier og juicer med et hav af gode egenskaber for krop og sjæl. Maybritt Krewalds økologiske produkter giver styrke, sundhed og velvære indefra.
Historien om MK Maybritt Krewald | MK Maybritt Krewald produkterne | MK Maybritt Krewalds bestsellere

Beauty begins inside

MK Maybritt Krewald er et dansk brand i rivende udvikling. Maybritt Krewalds livsfilosofi - at skønhed kommer indefra - er implementeret i de populære produkter, der har et væld af fantastiske virkninger på krop og sjæl.

Historien om MK Maybritt Krewald

MK Maybritt Krewald er en virksomhed, der er grundlagt af danske kvinde Maybritt Krewald. Gennem sin opvækst var Maybritt Krewald tæt knyttet til naturen, hvilket har skabt hendes livsfilosofi - at skønhed og sundhed skal komme indefra. Efter år med dedikation til studier i farmakologi og forskning besluttede Krewald sig for at udvikle en unik produktlinje, der skulle tilføre kroppen skønhed indefra - og det var her, det hele startede.

MK Maybritt Krewald produkterne

MK Maybritt Krewald dækker over et sortiment af unikke olier og juicer. Produkterne indeholder kraftfulde ingredienser, der fremmer hudens sundhed samt frembringer skønhed og energi hos alle. Maybritt Krewalds produkter er baseret på 100% økologiske ingredienser samt indeholder fedsyrer, der har en gavnlig effekt på huden, håret og fordøjelsen. Krewald har selv udvalgt de olier, der er grundlæggende for sortimentet, og som giver styrke, sundhed og velvære indefra, samtidig med at huden efterlades fejlfri.

MK Maybritt Krewalds bestsellere

Blandt MK Maybritt Krewalds bestsellere finder man Organic Pure Oil W, som er en økologisk olie til kvinder over 20 år. Olien består af 100% økologiske ingredienser og har en effektiv virkning på blandt andet hormonbalancen, forbrændingen, glansløst hår og vægttab. Derudover har olien en synlig effekt på huden, der efterlades ren og velplejet. Organic Pure Aroniajuice A og N er to populære juicer, der er ideelle at anvende sammen med Organic Pure Oil. Aroniajuice N er usødet og er en naturlig antioxidant, der kan anvendes til at modvirke stresset hud og virusangreb samt er ideel i forbindelse med træning eller til den daglige skønhedsrutine. Derudover har juicerne en gavnlig effekt på hudens celler, så ældningsprocessen bremses.

Ønsker du at frembringe din krops indre skønhed og velvære, er MK Maybritt Krewald det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: MK Olie

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik