SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Mininor

Mininor er et dansk mærke, der tilbyder en lang række produkter til mor og barn, der skaber værdi i hverdagen. Fra Mininor kan du få alt fra spise- og sutteprodukter til bade- og ammeprodukter samt en masse andre plejeprodukter.

1 til 36 af 48

Side

af 2

Side

af 2

Baby og amme produkter

Mininor er uundværlige produkter til mor og barn, der er med til at gør hverdagen for mor og barn smartere og nemmere.

Mininor er med til at gøre en forskel for jeres hverdag. Nogle gange er det de små ting eller produkter, der gør, at det hele bare er eller føles lidt nemmere.


Dansk design med funktionalitet i højsædet

Mininor har mange års erfaring, og derfor er kvalitet og omtanke i højsædet. Produkterne er naturlivis testet efter de europæiske standarder. Hvert enkelt produkt er altså skabt for at skabe en reel værdi i hverdagen.

Alle produkter fra Mininor tager udgangspunkt i et stilrent design med friske farver, der er perfekt til at glæde barnet. I andre tilfælde er der prioriteret det mere stilrene til forældrene.

Du finder produkter, der både henvender sig til dig, men også til dit barn. Mininor laver kun de bedste produkter til mor og baby. Mininor har produkter som

  • - Sutter
  • - Spisetider
  • - Badetid
  • - Amning
  • - Bleskift


Bestseller fra Mininor

Mininor hjælper med at gøre det let at holde dit barn rent med Mininor Dry Wipes (200 stk). Disse dry wipes kan bruges, som de er eller fugtes, og så er de mærket med Astma-Allergi Danmarks blå krans.


GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik