SOMMERUDSALG: Spar 20-40% - SE TILBUD

Meraki

Meraki er et unikt univers af rene velvære- og livsstilsprodukter, som er designet og udviklet i Danmark. I Merakis produkter får du milde, aktive og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres egenskaber, dokumenterede virkning og naturlige dufte. Læs mere om Meraki her

1 til 36 af 181

Side

af 6

Side

af 6

Meraki - Rene velvære- og livsstilsprodukter

Meraki er et dansk brand, der er kendt for sine naturlige og bæredygtige produkter til personlig pleje og hjemmet. Brandet blev grundlagt i 2016 og har hurtigt opnået popularitet og anerkendelse både i Danmark og internationalt.

Brandet er også kendt for sin bæredygtige tilgang til produktion og emballage. Meraki stræber efter at minimere sin påvirkning af miljøet og tager ansvar for de valg, der træffes i produktionen af produkterne.

Meraki er en sand perle i den danske skønhedsindustri og tilbyder en unik og luksuriøs oplevelse for alle, der ønsker at tage sig godt af sig selv og miljøet.

Sortimentet fra Meraki

Merakis produkter er skabt med en filosofi om at give kunden en unik oplevelse af velvære og luksus. Produkterne er udviklet med omhu og opmærksomhed på detaljerne og er fremstillet af naturlige ingredienser, der er skånsomme mod både hud og miljø.

Blandt Merakis sortiment kan man finde alt fra duftlys og sæber til shampoo og balsam. Fælles for produkterne er, at de er designet med en minimalistisk tilgang og et smukt, nordisk udtryk, der passer perfekt ind i det moderne hjem og livsstil.

Deres produkter til personlig pleje er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne og indeholder kun de bedste og mest skånsomme ingredienser.

Meraki har også et bredt udvalg af produkter til hjemmet. Deres duftlys og diffusere er skabt med naturlige æteriske olier og har en langvarig og behagelig duft, der skaber en hyggelig og afslappende atmosfære i hjemmet.


Meraki er anerkendt for:
  • - Fokus på naturlige og bæredygtige produkter til personlig pleje og hjemmet
  • - Produkter skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne og er fri for skadelige kemikalier
  • - Minimering af deres påvirkning af miljøet og tager ansvar for de valg, der træffes i produktionen af produkterne
  • - Produkter med et minimalistisk og smukt, nordisk udtryk

Populære produkter:

  • - Northern Dawn Hand Soap fra Meraki er en velduftende håndsæbe, der renser hænderne helt rene og giver dem en dejlig duft.

  • - Northern Dawn Roll On Deo er en mild roll-on deodorant, der effektivt modvirker sved- og lugtgener hele dagen.

  • - Diffuser Sandcastles & Sunset fra Meraki er en smuk duftfrisker, der efterlader en mild og sanselig duft i rummet.

  • - Multi Oil fra Meraki er en multifunktionel olie, der tilfører intensiv fugt og næring til huden, så huden efterlades silkeblød.


Meraki hos Well

Hos Well fører vi hele sortimentet fra Meraki. Brandet er blandt et af vores mest sælgende her på Well, som altid haves på lager til skarpe priser.
Med vores Meraki bland-selv pakke kan du spare helt op til 25% på dine favoritprodukter fra Meraki. Du kan selv mixe dine produkter på tværs af alle kategorierne, vælge enten 2, 4 eller 6 produkter og samlet spare ekstra penge.
Derudover har vi lavet vores side nem og overskuelig at navigere rundt på. Med vores kategorier som blandt andet er inddelt efter produkttype, kategori og indhold, er det nemt at filtrere produkterne, så du hurtigt kan finde netop de produkter du står at mangler.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik