WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Lille Kanin

Lille Kanin er en økologisk hudplejeserie til baby og mor, baseret på naturlige og veganske ingredienser. Produkterne er Svanemærket, Allergy Certified og ECOcert-mærket, der alle sikrer at produkterne er milde og skånsomme.

23 produkt(er)

100% kærlighed på flaske

Lille Kanin er et dansk brand skabt af Christiane Schaumburg-Müller og Tina Søgaard. Lille Kanin laver hudplejeprodukter til børn fra 0-3 år. Alle produkter produceres så milde og skånsomme som muligt, med omtanke for både forbrugeren, miljøet og Moder Jord.

Historien bag Lille Kanin

Lille Kanin er et dansk brand, der har specialiseret sig i at producere hudplejeprodukter til de aller yngste. Tanken bag Lille Kanin er at skabe så rene og naturlige hudplejeprodukter som muligt til en pris alle kan være med på. Hudplejeserien fra Lille Kanin blev lanceret i 2018 af Tv-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller og kvinden bag Ecooking Tina Søgaard. Christiane fik idéen til konceptet Lille Kanin, efter hun blev mor, hvor interessen for hudpleje uden kemi og skadelige stoffer voksede. Hun teamede kort tid efter op med Tina, hvis store passion er økologi og rene ingredienser, og som har mere end 20 års erfaring i skønhedsbranchen.

Produkterne fra Lille Kanin

Lille Kanin er en serie af økologiske og naturlige hudplejeprodukter, som ikke går på kompromis med ingredienserne i produkterne, ej heller med selve emballagen. Alle ingredienser er veganske og naturlig certificeret. Der er ingen kemi, parabener eller skadelige stoffer anvendt. Råvarerne kommer fra planter, for at mindske produkternes påvirkning af klima og miljø. Hudplejeprodukterne fra Lille Kanin vil være under fortsat udvikling i takt med, at der løbende kommer flere godkendte naturlige ingredienser og urter på markedet.
Lille Kanin kommer i emballager, der er produceret i materialer, som kan tages tilbage i et genanvendelses-kredsløb.
Lille Kanin er udviklet i tæt samarbejde med organisationerne Allergy Certified, Ecocert Cosmos Natural og Svanemærket, der alle arbejder på at få bedre produkter på markedet.
Certificeringerne fra de tre organisationer forsikrer, at det er milde og skånsomme produkter, der beskytter hud og hår på dit barn.

Lille Kanin bestsellers

De mest efterspurgte produkter fra Lille Kanin er Bad & Baby Olie, Bad & Shampoo samt SOS Balm.
Bad & Baby Olie fra Lille Kanin er en nærende og fugtgivende økologisk babyolie uden duft. Babyolien kan bl.a. bruges til babymassage, i badekarret og til fjernelse af arp.
Bad & Shampoo fra Lille Kanin er en mild økologisk shampoo og kropssæbe, der kan anvendes både i håret og barnets badevand. Den milde shampoo giver let og silkeblødt skum for barnet at bade i og er skånsomt for både hud og hår.
SOS Balm fra Lille Kanin er en mild, plejende og fugtgivende balm, der genopretter og beskytter huden, så den igen fremstår blød og smidig. Cremen er et musthave til pusletasken, til røde babynumser, tørre vinterkinder samt sprukne læber og hænder.

Er du på udkig efter de reneste og mest naturlige hudplejeprodukter til dit barn er den populære hudplejeserie fra Lille Kanin det helt rigtige valg.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik