WELL DAYS: Spar min. 20% - SE TILBUD

Lernberger Stafsing

Lernberger Stafsing er et succesfuldt svensk hårplejebrand, der skaber effektive, miljøansvarlige og professionelle styling- og hårplejeprodukter, der er skånsomme for både hår, krop og miljø. Læs mere om Lernberger Stafsing her

1 til 36 af 83

Side

af 3

Side

af 3

Lernberger Stafsing - Miljøansvarligt hår- og hudpleje


Lernberger Stafsing er et svensk brand, som producerer styling-, hår- og hudpleje. De skånsomme og miljøansvarlige produkter er inspireret af Scandinavian Beauty: hvor renhed, elegance og ærlighed omkring produkterne er i fokus. Alle deres produkter indeholder brandets helt eget LS Supercomplex, som er beriget af vitaminer, mineraler, antioxidanter, frugtsyrer og planteekstrakter. Disse ingredienser er skånsomme mod håret, nedbryder frie radikaler og tilfører næring, fugt og styrke til håret, som resulterer i et skønnere og mere velplejet hår!

Lernberger Stafsing blev stiftet i år 2011 af Patrik Lernberger og Mattias Stafsing med fokus på udvikling af mere miljøansvarlig hårpleje. Ambitionen var at udvikle produkter, der tager hensyn til miljøet, uden at gå på kompromis med ingredienser eller effekten af produkterne. Hvert produkt, som udvikles ved Lernberger Stafsing, er sammensat med nøje udvalgte ingredienser, som hver har en effektiv men skånsom indvirkning på dit hår, så hverken hårstrå eller hud skades. Hudplejen er desuden dermatologisk testet.

Produkterne produceres ansvarligt og består blandt andet af nedenstående fordele:
  • - Cruelty Free: Intet af hår- og hudpleje er testet på dyr
  • - Veganske: Flere produkter er helt fri for animalske ingredienser
  • - Parabenefri: Hele sortimentet er uden hormonforstyrrende parabener
  • - Sulfatfri: De milde hårpleje produkter er uden udtørrende sulfater
  • - Økologiske olier: Indholdet af olie i produkterne i højeste kvalitet


Produkterne fra Lernberger Stafsing


Lernberger Stafsing har udviklet en hår-og hudplejeserie, som sikrer den bedste behandling til alle hår- og hudtyper. Den miljøbevidste tilgang højner effektiviteten af produkterne og efterlader en fornemmelse af god samvittighed samtidig med, at hud og hår forkæles og plejes skånsomt.

Vores sortiment fra Lernberger Stafsing består blandt andet af shampoo og balsam samt hårkur og -olie til enhver hårtype. Derudover finder du også stylingprodukter, hårvokse og hudpleje. Det brede sortiment sikrer, at du med garanti kan finde de produkter, som matcher dine præferencer bedst.

Lernberger Stafsing er anerkendt for:
  • - Miljøbevidst hår- og hudpleje
  • - Skånsomme ingredienser
  • - Ansvarligt produceret produkter
  • - Deres eget LS Supercomplex


Serierne fra Lernberger Stafsing


Leave-in Treatment BB Cream

Hvis du døjer med kruset hår, så er denne leave-in uundværlig for dit hår. Produktet indeholder C-vitamin, jojobaolie, kokosolie og rapsolie, som sammen styrker og giver en naturlig glans og pleje til dit hår. Desuden bevares hårets farve i længere tid. BB-cremen er varmebeskyttende, og dermed forbedres dit hår til styling. Cremen fås i forskellige dufte med blandt andet; fersken, rose eller vanilje.Dryclean

Med denne tørshampoo undgår du lugt og overskydende olie, som kan ophobe sig i hovedbunden. Dermed er du sikret en frisk følelse i hovedbunden ved brug af produktet. Tørshampooen bidrager til øjeblikkelig volumen og masser af fylde, uanset om du har kort eller langt hår. Det er en rigtig time-saver, som skal anvendes mellem hårvaske, så du opnår den mest effektive styling. Produktet dufter let af pære, æble og vanilje.

Primer

For at undgå filtret hår, anbefales denne hverdagskur. Den unikke sammensætning af proteiner, aminosyrer og ceramider forsyner fugten og styrken i håret, hvor ekstrakt af vindrue- og solsikkekerne går ind og beskytter håret mod skader, som er forårsaget af varme eller UV-stråling. Anvend denne kur inden, at der påføres andre stylingprodukter for bedst mulige resultat.

Shampoo for Volume

Med denne shampoo får du et rent hår, som samtidig skåner hovedbunden. Shampooen indeholder proteiner og aminosyrer, som sammen bidrager til volumen, styrke og glans i håret. Hertil anbefales Conditioner for Volume, som tilfører håret fugt og næring, sammen med shampooen for at opnå bedst mulige resultat.


Populære produkter:

Lernberger Stafsing hos Well

Hos Well forhandler vi hele Lernberger Stafsings sortiment, så du aldrig står og mangler noget. Det er nemt og overskueligt at navigere rundt på vores hjemmeside, da vi har opdelt produkterne i kategorier, så du ubesværet kan filtrere produkterne efter dine præferencer. Vi kører løbende med rabatter på vores produkter og sikrer, at vores priser altid er attraktive!

Hos Well har vi altid dag-til-dag levering som sikrer, at dine produkter kommer hurtigt frem. Derudover er der altid fri fragt på ordre over 299,-.


Produktundersider

Lernberger Stafsing Shampoo
Lernberger Stafsing Conditioner
Lernberger Stafsing Tørshampoo
Lernberger Stafsing Hårvoks og Stylingcreme
Lernberger Stafsing Hårkur og -olie